Låna 10000 kr utan UC – Smspengar.nu

Låna 10000

Smslån » Låna 10000

Ansök om ett lån online!

Låna 10 000 kr

Tre enkla steg för att få lån

 

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Låna 10 000 kr redan idag här hos oss på Smspengar! Ett mindre lån är enkelt att få beviljat, det gäller bara att göra en korrekt ansökan online. Ansök utan kostnad och få dina pengar utbetalade på ditt konto snabbt och smidigt.

Vår lånetjänst är säker och anonym. Du väljer beloppet du vill låna och identifierar dig. När låneansökan granskats och blivit godkänd utbetalas pengarna till ditt registrerade konto. Smspengar betalar ut pengar under bankdagar och utan fördröjning till banker som vi för närvarande stödjer.

 

När lånet på 10 000 kr utbetalats skickas en faktura hem till dig med post eller via mail. Du väljer själv vad för sätt du vill ha fakturan på. Fakturan kommer ifrån Arvato Finans och du kan se vem som är avsändaren. Väljer du att få den per e-post är du mer anonym. Anonymitet och sekretess är A och O för oss på Smspengar, du kan känna dig säker på att vi aldrig lämnar ut några personliga uppgifter och alltid behandlar känslig information varsamt.

Hos oss på Smspengar kan du enkelt låna 10000 kr med vår flexibla kontokredit när du behöver tillfällig ekonomisk hjälp. Det kan vara en plötslig oförutsedd utgift såsom att diskmaskinen går sönder eller en dyr veterinärräkning som måste betalas. Oavsett anledning kan du snabbt och enkelt ansöka om ett lån på 10000 kr här – vi ställer inga frågor och håller informationen om dig hemlig.

Låna 10000 kr utan UC

Vi använder oss av kreditupplysningsföretaget Creditsafe vilket innebär att du kan låna 10000 kr utan UC. När kreditupplysningar registreras hos UC, som är en förkortning för Upplysningscentralen, kan detta i framtiden påverka när du exempelvis ska ansöka om bolån eller billån hos större banker. Eftersom du hos oss kan ansöka om lån 10000 kr utan UC registreras ingenting hos Upplysningscentralen och påverkar därmed inte dina banklån framöver. 

Ett flexibelt lån med kontokredit

Med vår flexibla kontokredit får du ett lån på 10000 kr som passar dig. Lånet fungerar precis som ett kreditkort fast på nätet. Du ansöker om en viss lånesumma och kan sedan göra uttag när det passar dig. Det fina är att du endast betalar ränta på de pengar du faktiskt tar ut. Vi har inga dolda avgifter på vår kontokredit och du kan hela tiden följa dina uttag och hur mycket du lånar via ”Mina sidor”. Dessutom kan du betala tillbaka ditt lån på 10000 kr i din egen takt med en återbetalningsplan anpassad efter dig. 

Tänk på att inte överbelåna dig och kom ihåg att pengarna ska betalas tillbaka. Vi tycker det är viktigt att ta ansvar och värnar om dig som kund, därför får du inte ha skulder, betalningsanmärkningar eller aktiva ärenden hos Kronofogden när du vill låna 10000 kr hos oss.

Snabb och smidig ansökan för lån 10000 utan UC

Det är snabbt och enkelt att ansöka om att låna 10000 utan UC här på Smspengar. Du ansöker direkt online via vårt smidiga webbformulär. Du skapar ett konto där du får fylla i uppgifter om dig och din ekonomi och skickar sedan in din ansökan. Du får direkt ett förhandsbesked och så fort vi godkänt din ansökan kan du börja göra uttag.

Våra villkor

För att du ska få låna 1000 kronor finns det några krav du måste uppfylla:

  • Du ska vara mellan 18 och 72 år gammal
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 5 åren
  • Du ska ha en fast månadsinkomst och deklarerad inkomst sedan två år

Du behöver även skicka in ID-handlingar för att styrka vem du är. Du kan även behöva komplettera med andra dokument som styrker uppgifterna du har lämnat såsom lönespecifikationer och kontoutdrag.

Låna 10000 kr säkert och pålitligt

När du behöver ett lån utan UC på 10000 kr är vår flexibla kontokredit ett utmärkt val. Vi är under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket och gör allt för att skydda din identitet. Hos oss kan du ta trygga och säkra lån. 

Vad krävs för att låna 10 000 kr hos Smspengar?

När du ansöker om att låna 10 000 kr hos Smspengar väljer du själv om du fyller i ansökningsformuläret via dator eller smartphone. Sajten är responsiv och fungerar precis lika bra oavsett hur du når den. Men för att få låna ställer vi ett antal krav på dig som låntagare, dessa är bland annat följande:

Du måste ha svenskt bankkonto
En egen e-postadress samt ett svenskt mobilnummer
Du ska ha en i Sverige deklarerad inkomst från två år tillbaka
Du ska klara av att leva på summan du har kvar i månaden, efter att du betalat av på lånet
Du får inte ha några betalningsanmärkningar

Med andra ord vill vi att det ska vara så tryggt som möjligt för dig att ta ett lån hos oss. Du som ansöker ska vara skuldfri hos Kronofogden, och du får heller inte ha aktiva ärenden hos samma myndighet. När vi granskar din låneansökan tittar vi på hur mycket du har kvar på i månaden, efter att du betalat av på lånet.

Låna 10 000 kr

Ett lån med tydliga villkor

Våra lån har tydliga villkor för att göra hela låneprocessen enkel och säker för dig att använda. Vi presenterar alla priser i hela kronor och informerar om hur du som låntagare kan få tillbaka 30 procent av räntan när du deklarerar med hjälp av ränteavdraget. Vi visar även varför du inte kan få godkänt på en låneansökan, om du inte har en tillräcklig inkomst eller inte uppfyller de ovan nämnda premisserna för att låna pengar hos oss.

Detta kan ge avslag på din låneansökan

Något vi alltid tittar på är den kreditvärdighet våra låntagare har när de ansöker om att låna 10 000 kr. Det ska vara tryggt att ta lån hos oss och därför vill vi också förhindra skuldsättning eller andra svåra ekonomiska situationer. Vi följer Konsumentverkets riktlinjer för kreditbedömning och bedömning av återbetalningsförmåga.

Det kan vara så att du redan har ett lån hos oss på Smspengar. I det läget kommer vi avslå din ansökan just för att du redan är aktiv som låntagare. Vår policy är att du som kund hos oss endast får ha ett lån i taget. När du betalat av ditt lån kan du ansöka om ett nytt. Det kan ta upp till tre dagar för ett färdigbetalt lån att registreras som återbetalt.

Om vi inte anser att det är säkert för dig att ta ett lån i dagsläget kommer vi avslå din ansökan. Det betyder inte att du i framtiden kommer ha svårt att få ett lån hos oss, om förutsättningar ändras kommer även vår bedömning göra det.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade