Välkommen att kontakta oss

Smslån » Välkommen att kontakta oss

Vi står alltid till tjänst för dina frågor om våra produkter.

Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa, mejla, skriva ett meddelande på sidan eller använda dig utav vår chatt där du pratar direkt med din handläggare. För att veta mer om vår produkt rekommenderar vi dig att du kollar igenom Information till nya kunder, våra frågor och svar och sektionen så fungerar det. Om du inte hittar svaret du letar efter så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

E-post

Beskriv ditt ärende och skicka det till info@smspengar.nu

Observera att vi endast kan svara på allmänna frågor per e-post. Har du specifika frågor om din kredit, kontakta oss via chatten eller per telefon.

Telefon

Ring oss på 018 71 00 02

Öppet: Helgfria vardagar 8 – 16

Skicka brev

GF Money Consumer Finance AB
ATT: Smspengar
Östra ågatan 31
753 22 UPPSALA

Marknadsföring

Intresserad av att marknadsföra oss? kontakta marketing@smspengar.nu

Hjälp med din ekonomi Om du behöver hjälp med att strukturera och få koll på din ekonomi kan du vända dig till din kommuns budget- och skuldrådgivare. De kan hjälpa dig att skapa en budget och hjälpa dig t.ex. att betala av och prioritera de skulder du har.

Klagomål Är du missnöjd med hanteringen av ditt lån eller hur du har blivit behandlad? Du kan då lämna ett klagomål till oss enligt vår Klagomålshantering. Du lämnar klagomål i förstahand till vår kundtjänst, om du vill att det ska nå en högre instans direkt kan du kontakta klagomålsansvarig på klagomal@smspengar.nu.

Budget och skuldrådgivning Eventuella förfrågningar från Budget och skuldrådgivare eller förfrågan om skulduppgifter om din kredit hos oss skall skickas elektroniskt. Det går även bra per brev, men det är lång handläggningstid. För att spara på miljön och få så snabbt svar som möjligt skicka istället ett e-postmeddelande till oss med din förfrågan.

Oegentligheter Om du har blivit utsatt för bedrägeri eller mottagit en kreditupplysningskopia du inte känner till. Tveka inte att kontakta oss snarast med de uppgifterna du kan ge. Vi för ett samarbete med polisen och polisanmäler alla oegentligheter. Vi kan även lägga in en förebyggande spärr på dig i vårt system så ingen kan använda dina uppgifter felaktigt hos oss.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter? Läs mer om vår integritetspolicy.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade