Välkommen att kontakta oss

Vi står alltid till tjänst för dina frågor om våra produkter.

Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa, mejla, skriva ett meddelande på sidan eller använda dig utav vår chatt där du pratar direkt med din handläggare. För att veta mer om vår produkt rekommenderar vi dig att du kollar igenom Information till nya kunder, våra frågor och svar och sektionen så fungerar det. Om du inte hittar svaret du letar efter så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

E-post

Beskriv ditt ärende och skicka det till info@smspengar.nu

Telefon

Ring oss på 018 71 00 02

Öppet: Helgfria vardagar 8 – 18

Skicka brev

Smspengar, BOX 1306
751 43 UPPSALA

Marknadsföring

Intresserad av att marknadsföra oss? kontakta marketing@smspengar.nu

Skicka meddelande till oss
Skickat!

Nu är ditt meddelande skickat till Smspengar, vi kommer att återkomma till dig inom kort.

Klagomål Är du missnöjd med hanteringen av ditt lån eller hur du har blivit behandlad? Du kan då lämna ett klagomål till oss enligt vår Klagomålshantering. Du lämnar klagomål i förstahand till vår kundtjänst, om du vill att det ska nå en högre instans direkt kan du kontakta klagomålsansvarig på klagomal@smspengar.nu.

Oegentligheter Om du har blivit utsatt för bedrägeri eller mottagit en kreditupplysningskopia du inte känner till. Tveka inte att kontakta oss snarast med de uppgifterna du kan ge. Vi för ett samarbete med polisen och polisanmäler alla oegentligheter. Vi kan även lägga in en förebyggande spärr på dig i vårt system så ingen kan använda dina uppgifter felaktigt hos oss.

Budget och skuldrådgivning Eventuella förfrågningar från Budget och skuldrådgivare eller förfrågan om skulduppgifter om din kredit hos oss skall skickas elektroniskt. Det går även bra per brev, men det är lång handläggningstid. För att spara på miljön och få så snabbt svar som möjligt skicka istället ett e-postmeddelande till oss med din förfrågan.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter? Läs mer om vår integritetspolicy.

Kundtjänst öppettider

Helgfria vardagar: 08:00 - 18:00

Öppet för ansökningar 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året.

GF Money Consumer Finance

BOX 1306, 751 43 Uppsala

Besöksadress: Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala

556876-2578

018 71 00 02

info@smspengar.nu