Låna 4000 kr nu, utan dolda kostnader

Smslån » Låna 4000 kr nu, utan dolda kostnader

Vilket belopp du än väljer att låna hos oss så är det absolut inga dolda kostnader.
Våra räntor och totalkostnad för lånet kan du hitta enkelt förklarat på vår hemsida.
Du ansöker enkelt om flexibel kontokredit via vår hemsida, SMS eller per telefon.

Varför låna 4000 kr hos Smspengar?

Snabba besked, tryggt & smidigt

Kontokredit på 4000 kr

Hos ansöker du alltid om lån gratis, du får besked direkt på hemsidan. Vi granskar din ansökan om kontokredit och det kreditutrymme du behöver samt frågar om en del uppgifter innan vi godkänner eller avslår. För oss är det viktigt att lånet är tryggt och att du inte riskerar att hamna i något trångmål av att låna 4000 kr hos oss på Smspengar. Även om vi inte gör en UC ber vi dig skicka in uppgifter om din inkomst, för att styrka det du skrivit i din ansökan. Det kan vara en lönespecifikation till exempel. Vi kommer även att titta på om du har aktuella ärenden hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar.

Pengar inom kort

Du har pengar på kontot senast inom 24 timmar när din ansökan har blivit godkänd. Några av våra krav på att du ska bli beviljad lån och få pengarna snabbt är att du är mellan 18 till 72 år gammal och är folkbokförd i Sverige sedan fem år tillbaka. Vi begär ibland våra ansökande att styrka sina uppgifter med Id-handlingar, lönespecifikationer, kontoutdrag, verifiering av ägandeskap av konto liksom andra viktiga dokument som kan styrka dig som person och dina uppgifter som du lämnat i ansökan. Allt för att göra kontokrediten så trygg som möjligt.

Diskret handläggning

Vi gör ingen UC på dig och du kan välja att få fakturan per e-post. Vi vill att du ska känna dig anonym och säker när du ansöker om kontokredit hos oss. Det är ingen annans ensak än din egen vad du gör med dina pengar och vi kommer inte fråga efter ändamålet med ditt kreditutrymme, när du vill låna 4000 kr.

Vad tycker Björn från Stockholm om vår tjänst?

“Suverän tjänst när man har kort med pengar tillfälligt. Riktigt bra att man kan legitimera sig via E-leg. Tack!”

Gör som Björn, låna 4000 kr du också

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade