Låna 4000 kr nu, utan dolda kostnader

Start » Låna 4000 kr nu, utan dolda kostnader

Vilket belopp du än väljer att låna hos oss så är det absolut inga dolda kostnader.
Våra räntor och totalkostnad för lånet kan du hitta enkelt förklarat på vår hemsida.
Du ansöker enkelt om flexibel kontokredit via vår hemsida, SMS eller per telefon.

Varför låna 4000 kr hos Smspengar?

Snabba besked, tryggt & smidigt

Kontokredit på 4000 kr

Hos ansöker du alltid om lån gratis, du får besked direkt på hemsidan. Vi granskar din ansökan om kontokredit och det kreditutrymme du behöver samt frågar om en del uppgifter innan vi godkänner eller avslår. För oss är det viktigt att lånet är tryggt och att du inte riskerar att hamna i något trångmål av att låna 4000 kr hos oss på Smspengar. Även om vi inte gör en UC ber vi dig skicka in uppgifter om din inkomst, för att styrka det du skrivit i din ansökan. Det kan vara en lönespecifikation till exempel. Vi kommer även att titta på om du har aktuella ärenden hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar.

Pengar inom kort

Du har pengar på kontot senast inom 24 timmar när din ansökan har blivit godkänd. Några av våra krav på att du ska bli beviljad lån och få pengarna snabbt är att du är mellan 18 till 72 år gammal och är folkbokförd i Sverige sedan fem år tillbaka. Vi begär ibland våra ansökande att styrka sina uppgifter med Id-handlingar, lönespecifikationer, kontoutdrag, verifiering av ägandeskap av konto liksom andra viktiga dokument som kan styrka dig som person och dina uppgifter som du lämnat i ansökan. Allt för att göra kontokrediten så trygg som möjligt.

Diskret handläggning

Vi gör ingen UC på dig och du kan välja att få fakturan per e-post. Vi vill att du ska känna dig anonym och säker när du ansöker om kontokredit hos oss. Det är ingen annans ensak än din egen vad du gör med dina pengar och vi kommer inte fråga efter ändamålet med ditt kreditutrymme, när du vill låna 4000 kr.

Vad tycker Björn från Stockholm om vår tjänst?

”Suverän tjänst när man har kort med pengar tillfälligt. Riktigt bra att man kan legitimera sig via E-leg. Tack!”

Gör som Björn, låna 4000 kr du också

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade