Få tillgång till vår flexibla kontokredit

Vår online kredit, även kallat kontokredit är en kredit på upp till 30 000 kronor som kan återbetalas i små månadsbetalningar

Betala 600 kr / månad

Ansök om kredit

Denna kredit är en högkostnadskredit och kan medföra skuldsättning. Notera att du inte ska ansöka om att låna om du vet att du inte har möjlighet att återbetala. Om du behöver hjälp med din ekonomi kan du vända dig kostnadsfritt till din kommuns budget- och skuldrådgivare. Kreditgräns 5 000 – 30 000 kr, nominell årsränta 39,3 %, uppläggningsavgift 320 kr, uttagsavgift 49 kr och aviavgift 35 kr. Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73 %. Totalt att betala 21 055 kr (ca 1 780 kr per månad).

Kontokredit - För dig som vill ha ett flexibelt lån

Vårt kreditkonto passar dig som behöver låna pengar tillfälligt men inte vet hur mycket du kommer att behöva. Gör uttag på det belopp du behöver för tillfället, betala endast ränta för den utnyttjade delen och välj själv hur snabbt du vill betala tillbaka.

Som ett kreditkort på nätet som du alltid har tillgång till oavsett vilken enhet du är på

Betala minst 6 % av total skuld eller minst 350 kronor (vilket som är högst) per månad

Inga dolda avgifter, få tillbaka 30 % av räntan! Ingen UC och enkel kredit att söka och hantera

För över pengar till ditt konto när det passar dig!

En låneansökan hos oss är enkel och tar bara några minuter

1. Fyll i låneansökan

Att fylla i en låneansökan är lätt och kan göras ifrån din dator eller din mobila enhet.

2. Identifiera dig

Du identifierar dig säkert och enkelt med BankID eller genom att skicka in id-handlingar.

3. Pengar på ditt konto!

Vi hanterar din ansökan så snabbt vi bara kan, pengarna överförs sedan direkt till ditt konto.

ANSÖK OM DIN KREDIT NU

Vanliga frågor om vår kontokredit

Vad är räntan på krediten?

Den nominella räntan för kontokrediter är 39,3 % (3,275 % i månadsränta). Ett typiskt uttag av 15 000 kronor som betalas med minst att betala under de första 11 månaderna (ca 835 kr/mån) och resterande del av skulden sista månaden (11 808 kr) uppgår den effektiva räntan till 56,39%. Totalt att betala 21 055 kr

När får jag svar på min ansökan?

En ansökan om kredit kan göras när som helst på dygnet, varje dag i veckan. Efter slutförd ansökan får du utan dröjsmål ett lånebeslut under våra öppettider, helgfria vardag 8 till 18.

Vi betalar sedan ut ditt första uttag till ditt bankkonto så fort vi har lämnat ett positivt beslut på din ansökan.

När betalas uttag ut?

När du har fått ett godkänt kreditbeslut betalar vi omedelbart ditt utvalda uttag till ditt bankkonto. Beloppet överförs till konton hos Danske Bank samma dag. Överföringen till andra bankers konton tar en bankdag.

Du kan du göra uttag när som helst och var som helst.

Observera att det ibland finns en försening i banktjänster eller problem som också påverkar våra tjänster.

Varför nekas mitt uttag?

Kontrollera att alla fakturor är betalda, obetalda fakturor hindrar uttag. Din ekonomi kan ha förändrats och du inte längre är kreditvärdig. Din kreditgräns kan även vara förbrukad, detta kan du så i mina sidor eller genom att kontakta kundtjänst. .

Varför kan jag inte använda hela min kreditgräns?

Är du en ny kund eller har varit sen med ett lån tidigare kommer du max kunna ta ut 10 000 kronor första gången.

När du har visat att du kan betala tillbaka i tid får du helt enkelt tillgång till mer utrymme i steg av din kredit. Detta gör vi som ett led i att vara en trygg och ansvarstagande kreditgivare genom att förhindra överbelåning.

Hur betalar jag tillbaka?

Månadens uttag, avgifter och ränta faktureras en gång per månad, fakturan skickas ut den 14:e och skall betalas den 28:e via autogiro. Vi fakturerar dig det minsta månadsbeloppet vilket är 6 % av total skuld eller 350 kronor, vilket som är högst. Du kan sedan välja att extra betala valfritt belopp om du önskar som en extra betalning.

Du kan också betala i förskott. Du kan få aktuellt belopp som ska återbetalas från vår kundtjänst: tfn 018 71 00 02 eller info@smspengar.nu

Kan jag få fakturan via e-post istället för pappersfaktura?

Ja. Fakturor kan också erhållas via e-post. Efter att ha valt en elektronisk faktureringsmetod kommer en traditionell pappersfaktura inte skickas till din adress.

Var vänlig notera att eventuella påminnelser skickas alltid per post till din folkbokföringsadress.

Jag har inte fått min faktura, ska jag ändå betala?

Ja. Om du inte har fått en faktura bör du kontakta kundtjänst. Även om du inte har fått fakturan är det upp till dig att ta reda på inbetalningsuppgifter.

Om du har valt att få fakturan per e-post, kontrollera alltid om fakturan har kommit till din skräppost.

Har du mer frågor? Titta in på vår sektion frågor och svar eller kontakta kundtjänst

Det är enkelt att göra uttag från ditt kreditkonto


Via hemsidan

Uttag görs enkelt till ditt bankkonto genom att logga in på mina sidor. För att göra uttag måste du ha utrymme kvar på din kredit.

Låna ansvarsfullt

När du söker en kredit skall du inte låna mer än vad du vet med dig att du kan återbetala. Titta gärna en extra gång på kostnaden per månad om din ekonomi klarar av lånet. Om förfallodatumet på din faktura närmar sig och du vet med dig att du inte kommer kunna betala fakturan i tid kan du kontakta oss så kan vi tillsammans hitta en passande lösning på din situation. Här kan du läsa mer om betalningsproblem och hur du kan få hjälp.

Vad kostar det att låna?

Hos oss kan du själv välja den takt som passar dig för tillfället. Du kan även välja att betala helabeloppet du har utnyttjat på en gång eller välja att delbetala dina uttag. Hur stor din månadsbetalning blir bestämmer du själv så länge du betalar det lägsta beloppet som återfinns på fakturan. Betalningar innefattar alltid ränta, avgifter och amortering på dina uttag.

Månadsräntan är 3,275% % på utnyttjad kredit, uppläggningsavgift 320 kronor, uttagsavgift 49 kronor och aviavgift 35 kronor. Nedan följer exempel på återbetalning av uttag

Lån Lägsta belopp Betala efter 30 dagar Betala på ett år (per månad) Effektiv ränta
5 000 kr 350 kr 5 568 kr 629 kr 77,75 %
10 000 kr 600 kr 10 732 kr 1 193 kr 61,55 %
15 000 kr 900 kr 15 895 kr 1 1750 kr 56,73 %
20 000 kr 1 200 kr 21 059 kr 2 2306 kr 54,33 %
25 000 kr 1 500 kr 26 223 kr 2 863 kr 52,90 %
30 000 kr 1 800 kr 31 387 kr 3 419 kr 51,95 %

Beroende på hur mycket ränta som har löpt kan det faktiska lägsta beloppet skilja mot ovan exempel, t.ex. ett utnyttjat belopp om 10 000 kronor där räntan har löpt i 30 dagar blir den lägsta kostnaden 644 kronor istället för 600 kronor.

Omdömen från våra kunder

Nedan visas omdömen från kunder som har använt vår tjänst. Trustpilot är en oberoende omdömessajt.

© Smspengar 2007 -2018 Alla rättigheter reserverade