Integritetspolicy

Du som kund ska vara trygg när du lämnar ut dina personuppgifter till oss vid en kreditansökan, det är något vi är väldigt noga med.

Därför har vi författat en Integritetspolicy där vi gör allt för att skydda att dina uppgifter. Vi lämnar aldrig ut några uppgifter om dig till någon utomstående, all information i formulär och i kontakt med oss sparas så ingen utomstående kan ta del av dessa.

Detta uppnår vi med ett väl utvecklat itsystem med fokus på informationssäkerhet och en väl utbildad personal i enlighet med vår sekretesspolicy.

De uppgifter vi samlar in ifrån dig som kund är kontaktinformation så som namn, adress, mobilnummmer och e-postadress. Vid en kreditansökan sparar vi de uppgifter du skickar in i formuläret, uppgifterna använts i kreditbedömningen och som kontaktinformation. Uppgifterna du anger i kreditansökan är under sekretess hos oss och kan endast lämnas ut till myndigheter vid en förfrågan.

Vi behandlar också personuppgifter som vi hämtar in ifrån externa parter så som kreditupplysningsföretag eller autenticeringsföretag. Det kan även förekomma att dina uppgifter behandlas i itsystem som vi samarbetar med. Det kan vara t.ex faktureringsföretag.

Vi använder även dina uppgifter för att göra skicka ut nyhetsbrev och erbjudanden. Om man inte önskar ta emot nyhetsbrev kan du avanmäla dig ifrån nyhetsbrevet genom att klicka på en länk på det senaste nyhetsbrevet. Om du inte vill ha några erbjudande kan du kontakta kundtjänst och meddela att du inte vill ha några erbjudanden ifrån oss.

Om du vill få information om vilka personuppgifter om dig som behandlas hos oss kan du begära detta skriftligt på nedanstående adress.

Smspengar
B0X 1306
751 43 UPPSALA

Om du anser att en uppgift om dig är fel eller missvisande, skall du vända dig till vår kundtjänst.

Ansök om lån

Kundtjänst öppettider

Helgfria vardagar: 08:00 - 18:00

Öppet för ansökningar 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året.

GF Money Consumer Finance

BOX 1306, 751 43 Uppsala

Besöksadress: Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala

556876-2578

018 71 00 02

info@smspengar.nu