Flexibla snabblån med utmärkt service - Ansök direkt på Smspengar.nu

Snabblån

Smslån » Snabblån

Ta ett flexibelt snabblån hos Smspengar!

Få tillgång till en flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor.

Ansök om snabblån!

Tre steg för att få tillgång till kontokredit

1 Välj ditt önskade uttag

2 Fyll i vårt webbformulär

3 Ta emot dina pengar

Du som ansöker om tillgång till kontokredit får svar snabbt, ifall du har fått det beviljat eller inte. När du fått godkänt på din ansökan kan du börja använda online krediten. Kontot fungerar precis som ett kreditkort, men på nätet. Du kan själv bestämma hur och när du vill ta ut pengar och betalar bara för den summa du faktiskt använder. Det gör krediten till ett flexibelt lån – som dessutom kan återbetalas i små månadsbetalningar.


Ansök om snabblån i form av onlinekredit!

Med hjälp av Smspengar kan du ta hand om oförutsedda utgifter med en flexibel onlinekredit.

Ansök om snabblån!

Ansök så här

Det kostar inget att göra en ansökan om ett snabblån här hos oss. Det tar heller ingen lång tid. Det du behöver göra är att ta några minuter att fylla i vårt ansökningsformulär här på skärmen.
När din ansökan har inkommit till oss skickar vi dig ett preliminärt besked huruvida du fått godkänt eller avslag. Du som skickar in en snabblåneansökan för första gången kommer behöva identifiera dig med antingen inloggning på din bank eller genom att skicka in id-handlingar. Snabbast är det första alternativet. Vi kommer granska din ansökan noggrant och se om du uppfyller de krav som krävs för att få tillgång till en onlinekredit.
När du har fått godkänt kreditbeslut betalas ditt valda uttag ut till ditt bankkonto.

Ansök och få besked

Tryggt, enkelt och säkert

När du ansöker om onlinekredit hos oss på Smspengar vill vi att din upplevelse ska kännas säker, enkel och framförallt trygg. De krav vi ställer på dig som vill ha ett flexibelt snabblån via onlinekredit är följande:

  • Du måste vara mellan 18 till 72 år gammal och ska haft svensk adress i minst fem år.
  • Du måste ha fast månadsinkomst och deklarerad inkomst från minst två år i rad. Hur stor inkomst du behöver beror på flera faktorer.
  • Du får inte ha några obetalda fakturor hos samarbetspartners, betalningsanmärkningar, skulder eller aktuella ärenden hos kronofogden.

Enkelheten handlar för oss om att du ska kunna ta lån på det sätt som passar dig och dina förutsättningar bäst. Du kan till exempel ansöka om snabblån på två olika förfaringssätt – genom att ringa eller fylla i ett formulär på här på hemsidan.

Olika sätt att ansöka om kredit på

När du gör en låneansökan via SMS är tipset att du besöker sidan Smslåna hos Smspengar här på sajten. Du kan även klicka dig fram genom att först välja lån-knappen och sedan gå vidare till Smsansökan. Du inleder ditt SMS med att ange det belopp du vill låna och sedan fyller du i personuppgifter samt ekonomiska förutsättningar. Det sistnämnda är till exempel antal barn i ditt hushåll, boendekostnader samt låneutgifter och inkomst före skatt. Har du ansökt om lån via SMS hos oss tidigare behöver du ändå ange om din ekonomi har förändrats sedan sist du beviljades ett lån, om den inte har det lägger du till ”ekonomi samma” i slutet av ditt SMS.
Du kan som nämnt även ringa in till oss via telefonlån för att göra en låneansökan. Då ringer du numret 018 – 71 00 02 för att kostnadsfritt göra en ansökan och det från vilken telefon som helst, det enda kravet som finns är att du har ett eget mobilnummer. Under samtalat med dig tar vi uppgifterna som du annars hade behövt fylla i själv i en Smslåneansökan, och sedan fyller vi i en ansökan tillsammans med dig. När du ringer in till oss krävs det fortfarande att du identifierar dig för att få ansöka om ett lån, detta genom att du loggar in på din internetbank, skickar en kopia på en giltig ID-handling samt en lönespecifikation och bekräftar din identitet genom att fylla i en hemskickad valideringskod.
Sist men inte minst kan du ansöka om lån hos oss genom att fylla i formuläret direkt på hemsidan. Låneformuläret finner du under webbansökan. Här knappar du in det belopp du vill låna och väljer återbetalningstid. På sidan ser du en tydlig betalningsplan samt ränte- och månadskostnad för ditt lån. Du kan göra en ansökan via din vanliga dator eller med din mobiltelefon. Du får via hemsidan ett meddelande ifall lånet du ansökt om blivit beviljat eller inte.

Tillgång till kontokredit

När du fått godkänt på din låneansökan kan du själv välja summan du vill använda från kontokrediten. Detta gäller om det inte förekommer något tillfälligt fel, håll dig uppdaterad genom att besöka vår sida om driftstörningar.

Vi hjälper dig

Vi har en av marknadens bästa kundtjänst och hjälper dig med stora och små funderingar. Kontakta oss via telefon, e-post eller genom att direktchatta med en handläggare här på vår sajt!

018 – 710 002

info@smspengar.nu


Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade