Snabblån

Start » Snabblån

Ta ett flexibelt snabblån hos Smspengar!

Ta ett enkelt snabblån hos oss redan i dag

Ansök om snabblån!

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Det är enkelt och smidigt att ansöka om lån hos oss på Smspengar. Du som ansöker om lånet får direkt svar ifall du har fått det beviljat eller inte. När du fått godkänt på din ansökan görs en utbetalning till ditt valda konto på kort tid. Det beror lite på vad för bank du har hur lång tid det tar för pengarna att komma fram och registreras på ditt konto, med Danske Bank, Handelsbanken och Nordea inkommer dina pengar utan någon fördröjning. Efter utbetalningen kommer en faktura skickas till din e-post eller med brev hem till dig, beroende på vad du har valt för alternativ. Denna faktura ska sedan betalas inom 30 dagar.

Ansök om snabblån här!

Med hjälp av Smspengar kan du lösa dina oförutsedda utgifter med ett smidigt snabblån.

Ansök om snabblån!

Ansök så här

Det kostar inget att göra en ansökan om ett snabblån här hos oss. Det tar heller ingen lång tid. Det du behöver göra är att ta några minuter att fylla i vårt ansökningsformulär här på skärmen.

När din ansökan har inkommit till oss skickar vi dig direkt ett besked huruvida du fått godkänt eller avslag. Du som skickar in en snabblåneansökan för första gången kommer behöva identifiera dig med antingen inloggning på din bank eller genom att skicka in id-handlingar. Snabbast är det första alternativet och efter identifieringen är det inga konstigheter – du får på kort tid dina pengar insatta på det konto du själv har valt.

Tryggt, enkelt och säkert

När du ansöker om snabblån hos oss på Smspengar vill vi att din upplevelse ska kännas säker, enkel och framförallt trygg.

Enkelheten handlar för oss om att du ska kunna ta lån på det sätt som passar dig och dina förutsättningar bäst. Du kan till exempel ansöka om snabblån på tre olika förfaringssätt – via SMS, genom att ringa eller fylla i ett formulär på här på hemsidan.

När du gör en låneansökan via SMS är tipset att du besöker sidan Smslåna hos Smspengar här på sajten. Du kan även klicka dig fram genom att först välja lån-knappen och sedan gå vidare till Smsansökan. Du inleder ditt SMS med att ange det belopp du vill låna och sedan fyller du i personuppgifter samt ekonomiska förutsättningar. Det sistnämnda är till exempel antal barn i ditt hushåll, boendekostnader samt låneutgifter och inkomst före skatt. Har du ansökt om lån via SMS hos oss tidigare behöver du ändå ange om din ekonomi har förändrats sedan sist du beviljades ett lån, om den inte har det lägger du till ”ekonomi samma” i slutet av ditt SMS.

Du kan som nämnt även ringa in till oss via telefonlån för att göra en låneansökan. Då ringer du numret 018 – 71 00 02 för att kostnadsfritt göra en ansökan och det från vilken telefon som helst, det enda kravet som finns är att du har ett eget mobilnummer. Under samtalat med dig tar vi uppgifterna som du annars hade behövt fylla i själv i en Smslåneansökan, och sedan fyller vi i en ansökan tillsammans med dig. När du ringer in till oss krävs det fortfarande att du identifierar dig för att få ansöka om ett lån, detta genom att du loggar in på din internetbank, skickar en kopia på en giltig ID-handling samt en lönespecifikation och bekräftar din identitet genom att fylla i en hemskickad valideringskod.

Sist men inte minst kan du ansöka om lån hos oss genom att fylla i formuläret direkt på hemsidan. Låneformuläret finner du under webbansökan. Här knappar du in det belopp du vill låna och väljer återbetalningstid. På sidan ser du en tydlig betalningsplan samt ränte- och månadskostnad för ditt lån. Du kan göra en ansökan via din vanliga dator eller med din mobiltelefon. Du får via hemsidan ett meddelande ifall lånet du ansökt om blivit beviljat eller inte. Smart och enkelt.

Pengarna betalas ut direkt

När du fått godkänt på din låneansökan betalas pengarna ut direkt till ditt förvalda konto. Med Danske Bank, Handelsbanken och Nordea kommer pengarna helt utan fördröjning till dig. Detta gäller om det inte förekommer något tillfälligt fel, håll dig uppdaterad genom att besöka vår sida om drifstörningar.

Vi hjälper dig

Vi har en av marknadens bästa kundtjänst och hjälper dig med stora och små funderingar. Kontakta oss via telefon, e-post eller genom att direktchatta med en handläggare här på vår sajt!

018 – 710 002

info@smspengar.nu

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade