Låna 5000 kr

Smslån » Låna 5000 kr

Gör uttag när det passar dig

Med en flexibel kontokredit kan du låna pengar när det passar dig och dina behov – utan att det registreras hos UC. Ansök via webbformulär och sätt upp ett konto så kan du göra uttag när du behöver det. Låna 5000 kr vid en oförutsedd händelser eller täck upp när du behöver tillfälligt – vi ställer inga onödiga frågor och håller all information om dig anonym.

 • Inga dolda kostnader
 • Säkert tillvägagångssätt
 • Betala tillbaka i din takt

Du loggar enkelt in på Mina sidor där du kan välja mellan olika alternativ och hela tiden ha koll på din kredit, ränta, betalningar och dina avgifter. På vilken enhet du än använder

Ansök om kredit

Låna på ditt eget sätt

När du har ett flexibelt kreditkonto på nätet kan du likna det vid att du har tillgång till ett kreditkort online. Du gör uttag när du behöver och det passar – men du kan även hela tiden se aktuell skuld och när du ska betala tillbaka för lån och ränta. Det bästa är att du endast behöver betala ränta för den utnyttjade delen av krediten, och du kan dessutom själv välja hur snabbt du vill betala tillbaka.

 • Ansök via webbformulär
 • Skapa ditt konto och fyll i uppgifter om dig och din ekonomi
 • Skicka in ansökan och identifiera dig
 • Logga sedan enkelt in och välj själv när du vill göra uttag

Låna inte mer än vad du behöver och har råd med och kom ihåg att det ska betalas tillbaka. Ta ett tryggt och säkert lån med vår kredit på Smspengar och täck upp för kostnader du inte räknat med.

Ansök om kredit

Inga dolda avgifter på krediten

När man verkar i lånebranschen är det viktigt att ta ansvar och vara en pålitlig aktör på marknaden. Vi kör med öppna kort och gör det enkelt för dig att själv se all viktig info du behöver för att ta ett säkert lån. Slipp krångel med finstilt text skriven på juridiska – vi är tydliga med vår prissättning och levererar inga dolda avgifter som en bitter eftersmak.

Allt är transparent och tydligt från start med Smspengar. Välj en långivare du kan lita på.

 • Den nominella räntan för kontokrediter är 39,3 % och då är 3,275 % i månadsränta
 • Uppläggningsavgiften ligger på 320 kr och debiteras vid första aviseringen
 • För varje uttag på kontokrediten du gör belastas du med 49 kr
 • Varje avisering medför en avgift på 35 kr

Du ser givetvis alla avgifter, den aktuella räntan samt återbetalningen av det lånade beloppet på din månadsfaktura samt i ditt konto hos oss på Smspengar.

Ansök om kredit

Viktig information vi behöver

För att göra lånet så säkert som möjligt krävs det att du kan identifiera dig med id-handlingar. Det kan även krävas andra dokument som styrker dina lämnade uppgifter om dig själv och din ekonomi:

 • Id-handlingar
 • Lönespecifikationer
 • Kontoutdrag
 • Verifiering av ägandeskap av konto
 • Andra dokument som kan styrka din identitet eller lämnade uppgifter i ansökan

Andra krav vi ställer för att lånet ska vara tryggt och överhuvudtaget kunna godkännas är att du är mellan 18 och 72 år gammal, har en svensk adress sedan fem år tillbaka, fast månadsinkomst och en deklarerad inkomst sedan två år. Beroende på hur mycket du behöver och vill låna varierar kraven på din inkomst.

Du får inte ha skulder, obetalda fakturor hos andra långivare eller betalningsanmärkningar och aktiva ärenden hos Kronofogden.

Låna 5000 kr redan idag

Sätt upp ditt konto, lämna de uppgifter du behöver och ansök om ett kreditkort på nätet, en kontokredit med uttag – redan nu. Det är mindre komplicerat än det låter. Tänk på att låna ansvarsfullt och inte mer än vad du kan betala tillbaka.

Ansök om kredit

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade