Låna 1000 kr

Smslån » Låna 1000 kr

Du lånar när det passar dig

Behöver du låna 1000 kr? Med Smspengars kreditkonto kan du låna på ett flexibelt sätt utan UC. Det kan hjälpa dig att lösa ett tillfälligt behov av pengar, till exempel vid en oförutsedd händelse. Du ansöker via vårt webbformulär och skapar ett konto där du fyller i dina uppgifter.

Du kan närsomhelst logga in på dina sidor för att göra ett uttag, betala tillbaka eller ha koll på lånehistoriken.

Låna 1000 kr – gör uttag när du behöver pengar

Med ett kreditkonto på nätet kan du göra ett uttag på det belopp du för tillfället behöver, det är som ett kreditkort som du alltid har tillgång till, på alla dina enheter.

 • Gör uttag när du behöver låna pengar tillfälligt
 • Betala endast ränta för den utnyttjade delen av krediten
 • Välj själv hur snabbt du vill betala tillbaka

Bara för att det är okomplicerat att låna 1000 kr betyder det inte att det alltid ska göras. Tänk alltid på att det du lånar ska betalas tillbaka. Gör det enkelt för dig och låna inte mer än vad du har råd med att betala tillbaka under nästkommande månader. Ta ett säkert lån.

Ansök om kredit

Tydlig prissättning och transparens

Vi tror på transparens när det kommer till både prissättning och hur det fungerar att låna pengar. Därför har vi inga dolda avgifter eller svåravläst information i det finstilta. Du använder ditt konto när det passar dig och det gör att du har mer kontroll.

 • Fyll i din ansökan och välj då hur mycket du vill utnyttja av kontokrediten
 • Lämna uppgifter och identifiera dig säkert med BankID direkt på sidan
 • När din ansökan granskats och beviljats kommer pengarna in på kontot

Den nominella räntan för kontokrediter är 39,3 % och då är 3,275 % i månadsränta. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 320 kr som debiteras på första aviseringen och för varje uttag på kontokrediten du gör belastas du med 49 kr. Varje avisering medför en avgift på 35 kr. Du ser alla avgifter, räntan och återbetalning av lånat belopp för krediten på din månadsfaktura.

Det behöver vi veta om dig

Ingen ska kunna ta ett lån i ett falskt namn eller på ett otryggt sätt. Därför kontrollerar vi alltid identiteten på låntagaren, dennes uppgifter och tidigare lån hos oss. Bilagor du kan behöva skicka in för att få lånet beviljat är bland annat:

 • Id-handlingar
 • Lönespecifikationer
 • Kontoutdrag
 • Verifiering av ägandeskap av konto
 • Andra dokument som kan styrka din identitet eller lämnade uppgifter i ansökan

För att få låna 1000 kr måste du vara mellan 18 och 72 år gammal, ha haft svensk adress i minst fem år och deklarerad inkomst i två år. Du behöver även ha en fast månadsinkomst och hur stor denna bör vara beror på flera faktorer, inte minst på hur mycket du vill låna. Du ska inte ha obetalda lånefakturor hos oss eller någon samarbetspartner, inte heller betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogdemyndigheten.

Ansök om en trygg kontokredit hos oss

Allt handlar om att vara en pålitlig och ansvarsfull långivare i en ganska brokig bransch. Vi gör lån tryggare och du får vara med på vår resa. Välkommen till Smspengar.

Ansök om kredit

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade