Låna 3000 kr nu, till vad du behöver

Start » Låna 3000 kr nu, till vad du behöver

Man vet aldrig vad för oförutsedda utgifter som kan dyka upp i vardagen! Vem vet, kanske frysen gick sönder och det fattas runt 3 000 kr för att skaffa en ny? Eller varför inte att bilen börjar strejka och behöver lagas.Det finns många situationer där ett litet lån på 3 000 kr kan göra skillnad.

Tänk på att det du lånar måste betalas tillbaka – så låna inte mer än vad du behöver.

Ansökan om tillgång till onlinekredit

När du lånar 3000 kr via vår hemsida eller via vår mobila hemsida ansöker du enklast genom att fylla i ett webbformulär.
Du fyller dina personuppgifter och din ekonomi – för att efter granskning få svar direkt på skärmen. Vi vill alltid att våra lån ska vara så säkra som möjligt och gör därför en granskning av din situation och dina lämnade uppgifter. Om du får godkänt på din ansökan inkommer ditt valda uttag in på ditt konto – och du betalar bara för summan du tar ut från onlinekrediten. Om du inte skulle få godkänt på din ansökan om onlinekredit kan det vara på grund av att din ekonomi enligt våra handläggares bedömningar är för svag, eller att du har obetalda skulder – eller att du inte har lämnat tillräckligt med uppgifter.

Diskret handläggning när du vill låna 3000 kr

När du ansöker om ett lån hos oss kan du vara säker på att ingen får reda på att du har sökt lånet hos oss.
Vi använder oss inte av UC så banken kan inte se att du har ansökt.
Du har möjlighet att få din faktura per e-post och slipper då att någon ser din faktura.
Om du väljer att ansöka med ditt bank-Id kommer du få utbetalt kort efter att du har ansökt, förutsatt att du har blivit beviljad krediten.
Vid ansökan gör vi en kreditupplysning och skickar ut en kreditupplysningskopia, denna kan du få digitalt till dig om du registrerar dig hos Kivra.

Vi vill ha svar på bland annat följande frågor:

  • Är du bosatt i Sverige och är du svensk medborgare?
  • Är du myndig?
  • Vad har du för månatlig inkomst?
  • Har du skulder, betalningsanmärkningar eller liknande?
  • Har du ett bankkonto, en mailadress och ett svenskt telefonnummer?

Vi kan även begära in lönespecifikationer och annat för att verifiera dina lämnade uppgifter. Allt för att lånet via onlinekrediten ska vara så säker som möjligt.

Anledningar att låna hos Smspengar

Några av de anledningar till att många väljer att ansöka om ett lån på 3000 kr via onlinekredit hos oss är att vår tjänst fungerar som ett kreditkort – fast på nätet. Dessutom är vi som nämnt alltid noga med att ingen får reda på att du ansökt hos oss, tjänsten är diskret och anonym. En tredje anledning till att många vill ha tillgång till en flexibel kontokredit är att vi är tydliga med att det är en högkostnadskredit och att vår prissättning alltid är utskriven, på ett sätt som gör den förståelig.
Vi vill att du ska känna dig trygg med att låna pengar online och att inga obehagliga överraskningar ska komma den dagen du behöver börja betala tillbaka på ditt lån.

Vad tycker Eva från Trollhättan om vår tjänst?

Lånade 3 000 kr för att köpa en produkt med ett tillfälligt kraftigt nedsatt pris för att sen kunna sälja den med vinst på 2 000 kr. Tack för den tillfälliga hjälpen!

Ansök om att låna 3000 kr du också

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade