Låna 3000 kr nu, till vad du behöver

Smslån » Låna 3000 kr nu, till vad du behöver

Man vet aldrig vad för oförutsedda utgifter som kan dyka upp i vardagen! Vem vet, kanske frysen gick sönder och det fattas runt 3 000 kr för att skaffa en ny? Eller varför inte att bilen börjar strejka och behöver lagas. Det finns många situationer där ett litet lån på 3 000 kr kan göra skillnad.

Tänk på att det du lånar måste betalas tillbaka – så låna inte mer än vad du behöver.

Ansökan om tillgång till onlinekredit

När du lånar 3000 kr via vår hemsida eller via vår mobila hemsida ansöker du enklast genom att fylla i ett webbformulär.
Du fyller dina personuppgifter och din ekonomi – för att efter granskning få svar direkt på skärmen. Vi vill alltid att våra lån ska vara så säkra som möjligt och gör därför en granskning av din situation och dina lämnade uppgifter. Om du får godkänt på din ansökan inkommer ditt valda uttag in på ditt konto – och du betalar bara för summan du tar ut från onlinekrediten. Om du inte skulle få godkänt på din ansökan om onlinekredit kan det vara på grund av att din ekonomi enligt våra handläggares bedömningar är för svag, eller att du har obetalda skulder – eller att du inte har lämnat tillräckligt med uppgifter.

Ansök om kredit

Diskret handläggning när du vill låna 3000 kr

När du ansöker om ett lån hos oss kan du vara säker på att ingen får reda på att du har sökt lånet hos oss.
Vi använder oss inte av UC så banken kan inte se att du har ansökt.
Du har möjlighet att få din faktura per e-post och slipper då att någon ser din faktura.
Om du väljer att ansöka med ditt bank-Id kommer du få utbetalt kort efter att du har ansökt, förutsatt att du har blivit beviljad krediten.
Vid ansökan gör vi en kreditupplysning och skickar ut en kreditupplysningskopia, denna kan du få digitalt till dig om du registrerar dig hos Kivra.

Vi vill ha svar på bland annat följande frågor:

  • Är du bosatt i Sverige och är du svensk medborgare?
  • Är du myndig?
  • Vad har du för månatlig inkomst?
  • Har du skulder, betalningsanmärkningar eller liknande?
  • Har du ett bankkonto, en mailadress och ett svenskt telefonnummer?

Vi kan även begära in lönespecifikationer och annat för att verifiera dina lämnade uppgifter. Allt för att lånet via onlinekrediten ska vara så säker som möjligt.

Ansök om kredit

Anledningar att låna hos Smspengar

Några av de anledningar till att många väljer att ansöka om ett lån på 3000 kr via onlinekredit hos oss är att vår tjänst fungerar som ett kreditkort – fast på nätet. Dessutom är vi som nämnt alltid noga med att ingen får reda på att du ansökt hos oss, tjänsten är diskret och anonym. En tredje anledning till att många vill ha tillgång till en flexibel kontokredit är att vi är tydliga med att det är en högkostnadskredit och att vår prissättning alltid är utskriven, på ett sätt som gör den förståelig.
Vi vill att du ska känna dig trygg med att låna pengar online och att inga obehagliga överraskningar ska komma den dagen du behöver börja betala tillbaka på ditt lån.

Vad tycker Eva från Trollhättan om vår tjänst?

Lånade 3 000 kr för att köpa en produkt med ett tillfälligt kraftigt nedsatt pris för att sen kunna sälja den med vinst på 2 000 kr. Tack för den tillfälliga hjälpen!

Ansök om att låna 3000 kr du också

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade