Låna 2000 kr, besked direkt på din ansökan | Smspengar

Låna 2000 kr nu, besked direkt!

Smslån » Låna 2000 kr nu, besked direkt!

Hos oss kan du ansöka om en kontokredit på 2000 kr via vårt webformulär. Klicka på knappen ansök om 2000 kr och fyll sedan i formuläret med dina uppgifter. Att fylla i formuläret tar endast några minuter. Efter att du har skickat in ansökan till oss får du svar direkt på skärmen om du har fått lånet godkänt eller inte.

Låna 2000 kr via onlinekredit

När du väljer att ansöka om en onlinekredit hos Smspengar får du pengarna direkt in på ditt konto om du uppfyllt våra krav. Det fungerar precis som med ett kreditkort, fast på nätet. Du ansöker om ett kreditutrymme och när detta är beviljat kan du använda pengarna till det du själv vill och behöver. Du betalar endast ränta för den summa av krediten som du har utnyttjat.

 • Du ansöker om ett kreditutrymme på 2000 kr eller annan valfri summa
 • Fyll i de uppgifter vi efterfrågar i din ansökan
 • Identifiera dig
 • Vi granskar ansökan och din ekonomi
 • Om det ser bra ut godkänner vi din ansökan
 • Pengarna utbetalas och du kan använda din kontokredit

Det är viktigt att du kan identifiera dig när du ansöker om 2000 kr i kontokredit. Detta eftersom ingen ska kunna ta ett lån i ditt eller någon annans namn. Hos oss kan du identifiera dig snabbt och enkelt med hjälp av BankID.

Ansök om kredit

När du ansöker

I samband med att du skickar in din ansökan till oss kan vi även be dig att styrka vissa av dina uppgifter. Återigen för att lånet inte ska kunna tas av någon som inte är du men också för att vi vill att våra kontokrediter ska vara så trygga att använda, som möjligt.

Exempel på några uppgifter som du kan få styrka i och med din ansökan, är bland andra:

 • Id-handlingar – kopior av dina Id-handlingar kan behövas i vissa fall.
 • Lönespecifikationer – för att styrka din inkomst, så att du kan betala tillbaka.
 • Kontoutdrag.
 • Verifiering av ägandeskap av konto – så att inte pengarna hamnar i en obehörig persons händer.
 • Andra dokument som kan styrka din identitet eller lämnade uppgifter i ansökan.

Vi tittar även på din historik och vill att du som ansöker om 2000 kr i kontokredit inte har aktuella ärenden hos Kronofogden, skuldsaldo eller betalningsanmärkningar. Helt enkelt information som säger oss att du inte bör ta ett smslån utan i stället vänta tills din ekonomi är lite mer stabil. Vi bryr oss om din situation och finns här när du behöver ett extra tillskott i kassan.

Ansök om kredit

Marknadsledande inom trygga kontokrediter

GF Money Consumer Finance Aktiebolag har gett ut lån under varumärket Smspengar sedan 2007 till över 60 000 nöjda kunder.
Vår affärsidè är att erbjuda trygga kontokrediter på 500 – 5 000 kr för att täcka oförutsedda utgifter.

Vi är registrerade hos finansinspektionen och följer alla regler och lagar som ställs på oss som aktör.
Hos oss lånar du tryggt och diskret, ingen får reda på om du har lånat hos oss eller inte.

Ansök om 2000 kr

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade