Om Smspengar

Smspengar som varumärke grundades 2007 och vår affärsidé är att erbjuda ett flexibelt lån till privatpersoner på upp till 30 000 kronor. Vi erbjuder en säker tjänst med fokus på snabba besked och enkelhet.

Hos oss står kunden alltid i fokus och vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra kunder med att utveckla vår tjänst. Tveka inte att höra av dig till vår kundsupport med synpunkter eller frågor kring vår tjänst. Vår kundsupport är öppen måndag – fredag från klockan 08:00 till 18:00.

Då vi erbjuder konsumentkrediter är GF Money Consumer Finance självklart även under tillsyns av Finansinspektionen. Vi följer även konsumentverkets riktlinjer gällande god kreditgivningssed. Du kan läsa mer om detta under Konsumentkreditlagen.

Vår tjänst

Här på Smspengar erbjuder vi två produkter; Ett enkelt korttidslån där du kan låna upp till 12 000 kronor och återbetala ditt lån på mellan 30 till 90 dagar där månadskostnaden är fast för varje månad och du betalar av lånet snabbt ; En flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor där du får ett kreditutrymme där du själv kan välja göra uttag ifrån krediten. Du betalar sedan endast ränta för det belopp som du har använt. Låg månadskostnad och flexibla betalningar och uttag.

Våra kunder använder vår tjänst av många olika anledningar, exempelvis för att hantera mindre oförutsedda utgifter. Oavsett vilken av låneprodukten du väljer får du i flesta fall som kund omedelbart ett besked huruvida du beviljats ett lån eller inte. Om du beviljas lånet tar det normalt mellan några timmar upp till en bankdag innan beloppet du lånat är på ditt konto.

Vi är väldigt noga med säkerheten, alla kunder som ansöker hos oss genomgår en kreditprövning och granskas manuellt innan ett lån beviljas. Man kan välja att identifiera sig på en av våra säkra metoder som du hittar under så fungerar det. Vi beviljar endast lån till myndiga personer som är folkbokförda i Sverige på en fast adress och går igenom våra krav.

Omdömen från våra kunder

Kundtjänst öppettider

Helgfria vardagar: 08:00 - 18:00

Öppet för ansökningar 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året.

GF Money Consumer Finance

BOX 1306, 751 43 Uppsala

Besöksadress: Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala

556876-2578

018 71 00 02

info@smspengar.nu