Om Smspengar

Smslån » Om Smspengar

Smspengar som varumärke grundades 2007 och vår affärsidé är att erbjuda ett flexibelt lån till privatpersoner på upp till 30 000 kronor. Vi erbjuder en säker tjänst med fokus på transparens och flexibilitet.

Hos oss står kunden alltid i fokus och vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra kunder med att utveckla vår tjänst. Tveka inte att höra av dig till vår kundsupport med synpunkter eller frågor kring vår tjänst. Vår kundsupport är öppen måndag – fredag från klockan 8 till 16.

Då vi erbjuder konsumentkrediter är GF Money Consumer Finance självklart även under tillsyns av Finansinspektionen. Vi följer även konsumentverkets riktlinjer gällande god kreditgivningssed. Du kan läsa mer om detta under Konsumentkreditlagen.

Vår tjänst

Här på Smspengar erbjuder vi en flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor där du får ett kreditutrymme där du själv kan välja göra uttag ifrån krediten. Du betalar sedan endast ränta för det belopp som du har använt. Låg månadskostnad med flexibla betalningar och uttag.

Våra kunder använder vår tjänst av många olika anledningar, exempelvis för att hantera mindre oförutsedda utgifter. När du väljer oss får du i flesta fall som kund omedelbart ett besked huruvida du beviljats ett lån eller inte. Om du beviljas lånet tar det normalt mellan några timmar upp till en bankdag innan beloppet du lånat är på ditt konto.

Vi är väldigt noga med säkerheten, alla kunder som ansöker hos oss genomgår en kreditprövning och granskas manuellt innan ett lån beviljas. Man kan välja att identifiera sig på en av våra säkra metoder som du hittar under så fungerar det. Vi beviljar endast lån till myndiga personer som är folkbokförda i Sverige på en fast adress och går igenom våra krav.

Omdömen från våra kunder

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade