Smålån – Små lån utan UC | Smspengar.nu

Smslån » Smålån – Små lån utan UC | Smspengar.nu

Ansök om smålån online! Mindre lån, Låna lite pengar, Små lån med låg ränta, liten sms lån utan uc, litet lån med creditsafe.

 

Gör din ansökan om lån online!

Ansök om ett flexibelt smålån online här hos oss på Smspengar. Du väljer själv om du vill fylla i vårt formulär direkt på sajten eller om du hellre ringer in till vår kundtjänst och gör din ansökan på det sättet. Båda fungerar lika bra. När din ansökan är klar och inskickad kommer ett förhandsbesked inom bara några sekunder, dessutom registreras inget av det du gör på vår sajt hos UC. När du fått godkänt på din ansökan kommer pengarna in på ditt valda konto inom kort.

Ett smålån är ett mindre lån där du kan låna pengar på upp till 30 000 kronor. Du väljer sedan själv om du vill delbetala på lånet på upp till tre tillfällen, eller om du vill betala av det direkt på första fakturan. Låna pengar säkert och tryggt här.

Ansök om lån

 

Våra villkor finns för din trygghets skull


Smspengar har säkra och flexibla smålån som finns för dig som råkat ut för en oförutsedd kostnad, till exempel. Men vad innebär ett säkert lån egentligen? Jo, bland annat har det att göra med alla krav som vi ställer på dig som låntagare, som du måste uppfylla för att få ta ett lån i det önskade beloppet. Ett av våra viktigaste villkor är att du alltid måste kunna identifiera dig innan du kan få godkänt på din låneansökan – ingen annan ska någonsin kunna ta ett lån i ditt namn. Det enklaste sättet att identifiera sig på är att logga in via din bank eller med ditt BankID. Om du inte har dessa möjligheter går det även att skicka in kopior på ID-handlingar, något som ökar handläggningstiden för din ansökan.

Andra krav vi på Smspengar ställer på dig som låntagare är följande:

• Du ska över 18 år och svensk medborgare
• Du ska ha en fast inkomst
• Du ska vara folkbokförd i Sverige
• Du bör ha en deklarerad inkomst
• Du får inte ha aktiva ärenden hos Kronofogden eller någon betalningsanmärkning
• Du bör ha en e-postadress och ett mobilnummer som gör dig kommunicerbar samt ett svenskt bankkonto för insättning av pengar

Det är viktigt att du har en månadsinkomst som gör att du har pengar kvar att leva på i månaden efter det att du betalat av fakturan för lånet. Detta tankesätt handlar om att värna om din trygghet och minska risken för att du hamnar i en skuldsituation. Om du har betalningsanmärkningar i ditt namn sedan tidigare ökar även kravet på din inkomst. Inga avgifter tillkommer lånet, så som årsavgift, uppläggningsavgift eller uttagsavgift. Det är endast räntan på det belopp du lånat som du betalar.

Ansök om lån

 

Ta ett anonymt lån hos oss


Ett lån är en privat sak. Dina uppgifter och all information om ditt lån hos oss är strikt under sekretess och skyddas av krypterad teknik. Det är ingen utomstående som får reda på att du tagit lån hos oss om du själv inte väljer att berätta. Vi värnar om ditt privatliv och därför skickas fakturorna till din e-postadress om du inte vill ha det via post. Om du vill ha faktura postalt kommer dessa i diskreta brev som ingen kan identifiera vad kuvertet innehåller, ifall det skulle komma i fel händer. Inget företag kan heller luska ut dina förehavanden eftersom vi inte registrerar dig på UC, trots att vi gör en ordentlig kreditupplysning. Kreditupplysningen landar direkt i ditt Kivra-konto i stället. Diskret, smart och endast för dig.

Ansök om ett smålån hos oss på Smspengar redan nu!

Ansök om lån

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade