Ta ett smålån hos Smspengar

Start » Ta ett smålån hos Smspengar

Ansök om smålån online!

Gör din ansökan om lån online!

Ansök om ett flexibelt smålån online här hos oss på Smspengar. Du väljer själv om du vill fylla i vårt formulär direkt på sajten eller om du hellre ringer in till vår kundtjänst och gör din ansökan på det sättet. Båda fungerar lika bra. När din ansökan är klar och inskickad kommer ett förhandsbesked inom bara några sekunder, dessutom registreras inget av det du gör på vår sajt hos UC. När du fått godkänt på din ansökan kommer pengarna in på ditt valda konto inom kort.

Ett smålån är ett mindre lån där du kan låna pengar på upp till 30 000 kronor. Du väljer sedan själv om du vill delbetala på lånet på upp till tre tillfällen, eller om du vill betala av det direkt på första fakturan. Låna pengar säkert och tryggt här.

Våra villkor finns för din trygghets skull


Smspengar har säkra och flexibla smålån som finns för dig som råkat ut för en oförutsedd kostnad, till exempel. Men vad innebär ett säkert lån egentligen? Jo, bland annat har det att göra med alla krav som vi ställer på dig som låntagare, som du måste uppfylla för att få ta ett lån i det önskade beloppet. Ett av våra viktigaste villkor är att du alltid måste kunna identifiera dig innan du kan få godkänt på din låneansökan – ingen annan ska någonsin kunna ta ett lån i ditt namn. Det enklaste sättet att identifiera sig på är att logga in via din bank eller med ditt BankID. Om du inte har dessa möjligheter går det även att skicka in kopior på ID-handlingar, något som ökar handläggningstiden för din ansökan.

Andra krav vi på Smspengar ställer på dig som låntagare är följande:

• Du ska över 18 år och svensk medborgare
• Du ska ha en fast inkomst
• Du ska vara folkbokförd i Sverige
• Du bör ha en deklarerad inkomst
• Du får inte ha aktiva ärenden hos Kronofogden
• Du bör ha en e-postadress och ett mobilnummer som gör dig kommunicerbar samt ett svenskt bankkonto för insättning av pengar

Det är viktigt att du har en månadsinkomst som gör att du har pengar kvar att leva på i månaden efter det att du betalat av fakturan för lånet. Detta tankesätt handlar om att värna om din trygghet och minska risken för att du hamnar i en skuldsituation. Om du har betalningsanmärkningar i ditt namn sedan tidigare ökar även kravet på din inkomst. Inga avgifter tillkommer lånet, så som årsavgift, uppläggningsavgift eller uttagsavgift. Det är endast räntan på det belopp du lånat som du betalar.

Ta ett anonymt lån hos oss


Ett lån är en privat sak. Dina uppgifter och all information om ditt lån hos oss är strikt under sekretess och skyddas av krypterad teknik. Det är ingen utomstående som får reda på att du tagit lån hos oss om du själv inte väljer att berätta. Vi värnar om ditt privatliv och därför skickas fakturorna till din e-postadress om du inte vill ha det via post. Om du vill ha faktura postalt kommer dessa i diskreta brev som ingen kan identifiera vad kuvertet innehåller, ifall det skulle komma i fel händer. Inget företag kan heller luska ut dina förehavanden eftersom vi inte registrerar dig på UC, trots att vi gör en ordentlig kreditupplysning. Kreditupplysningen landar direkt i ditt Kivra-konto i stället. Diskret, smart och endast för dig.

Ansök om ett smålån hos oss på Smspengar redan nu!

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade