Låna utan UC – Smspengar.nu

Låna utan UC med direktutbetalning

Smslån » Låna utan UC med direktutbetalning

Här på Smspengar kan du enkelt och snabbt ansöka om lån utan UC med direkt utbetalning. Vi använder oss av kreditupplysningsföretaget Creditsafe vilket innebär att din kreditprövningsförfrågan inte kommer att synas i UCs register. Hos oss kan du ta ett flexibelt lån utan UC med direktutbetalning och ansöker direkt här via vår hemsida. Vår flexibla kontokredit fungerar precis som ett kreditkort fast på nätet. Du kan låna upp till 30 000 kronor och får utbetalningar direkt till ditt bankkonto. Snabbt, smidigt och säkert!

Vad är lån utan UC?

UC är företaget som tidigare hette Upplysningscentralen och har under lång tid varit Sveriges största kreditupplysningsföretag. Lån utan UC innebär att långivaren använder sig av ett annat företag än just UC när de tar kreditupplysning på dig. Fördelen med ett lån utan UC är att detta inte påverkar din kreditvärdighet hos stora banker, vilket kan vara bra om du exempelvis ska ansöka om bostadslån eller billån. Eftersom vi på Smspengar använder oss av Creditsafe kan du låna utan UC hos oss och din låneansökan påverkar därmed inte din kreditvärdighet.

Låna utan UC med BankID för snabbt svar

Hos oss kan du låna pengar utan UC med BankID. Därmed är det snabbt och enkelt för dig att ansöka och vi kan ge dig ett förhandsbesked på en gång. Klicka på knappen ”Ansök om flexibel kredit” här på vår hemsida och fyll i dina uppgifter. Välj hur mycket pengar du vill låna och identifiera dig sedan direkt när du sitter vid datorn. Genom att låna utan UC med BankID identifierar du dig snabbt och säkert och du behöver inte vänta på att dina ID-handlingar ska anlända hos oss med posten.

Låna utan UC med låg ränta

När du vill låna pengar utan UC med låg ränta är Smspengar rätt val. Med vår flexibla kontokredit betalar du endast ränta på de pengar du faktiskt tar ut. Du kan till exempel bli godkänd för ett lån utan UC på 30 000 kronor men väljer att endast göra uttag på 10 000 kronor – då betalar du endast ränta på de 10 000 kronor som du har tagit ut. Du betalar dessutom tillbaka i din egen takt. Välj om du vill betala tillbaka allt i en enda klumpsumma eller om du vill dela upp det på flera månader. Du väljer själv hur snabbt du vill betala av det och betalar då ett minsta belopp varje månad som dras via autogiro den 28:e.

Hos oss kan du låna utan UC och utan dolda avgifter

Vi vill vara en trygg och säker aktör i branschen och tror därför på transparens. Vårt lån utan UC kommer inte med några dolda avgifter. Du kan enkelt se här på vår hemsida vad ditt lån kommer att kosta dig och naturligtvis är vi en anonym tjänst. Vi står under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket och har tillstånd att bedriva konsumentkrediter så hos oss kan du känna dig trygg.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade