Blancolån renovering

6 October, 2022

Smslån » Nyheter » Blancolån renovering

Funderar du på att renovera din bostad eller har du precis köpt en ny bostad och behöver lite mer pengar för att kunna finansiera renoveringen? Det finns möjlighet till att ta ett blancolån hos oss på Smspengar för att få ihop det ekonomiskt.

 

Ett blancolån innebär att du inte lämnar någon säkerhet när du tar lånet. Att inte lämna någon säkerhet betyder att du inte lämnar något i pant som kan användas som säkerhet ifall du inte kommer kunna betala tillbaka det lån du har tagit.

Ansök om blancolån för renovering hos Smspengar

Det kostar en del att renovera och det går att finansiera den kostnaden genom ett blancolån för renovering. Eftersom du inte behöver lämna någon säkerhet eller ange vad du ska finansiera vid ansökan om blancolån, kan du använda pengarna för till exempel en renovering av din bostad, men även till annat.

För att ansöka om ett blancolån hos oss på Smspengar behöver du fylla i en låneansökan. Ansökan hittar du enkelt online på vår hemsida. I den fyller du i alla de uppgifter som krävs, bifoga de dokument som efterfrågas och sedan ska du identifiera dig med BankID. När vi har gått igenom din inskickade ansökan får du sedan ditt besked. Pengarna betalas snabbt ut om din ansökan blir godkänd.

Ansök om blancolån utan BankID

Det vanligaste sättet att verifiera sin identitet på idag är via Mobilt BankID. Har du inte ett BankID kan du fortfarande ansöka om ett blancolån för renovering hos oss, men processen tar lite längre tid. För att ansöka utan Mobilt BankID behöver du skicka in en bild eller en skanning på din giltiga legitimation eller på ditt pass.

Blancolån utan UC hos Smspengar

När du ansöker om ett blancolån för renovering hos oss gör vi en kreditupplysning, men den registreras inte hos UC. En kreditupplysning som registreras hos UC påverkar din kreditvärdighet och har du för många kreditupplysningar registrerade på dig ser det inte bra ut. Att göra en kreditupplysning utan UC innebär alltså att det inte kommer att påverka din kreditvärdighet då den inte registreras hos UC. Vi som långivare behöver ta en kreditupplysning på de som ansöker om lån då vi tar en risk när vi lånar ut pengar. Vi måste kunna säkerställa att låntagaren har ekonomiska förutsättningar för att betala tillbaka lånet. Detta är också en säkerhet för dig då vi inte vill att du ska sitta med lån som du inte kan betala tillbaka.

Att tänka på innan du ansöker om blancolån för renovering

Det är viktigt att du ser över din ekonomiska situation innan du ansöker om ett blancolån för din renovering.

När du tar ett lån behöver du betala tillbaka det och då tillkommer även räntor och andra avgifter. Du måste därför ha koll på att den inkomst du har kommer att klara av en högre månadskostnad. Se över de utgifter du har i dagsläget och avgör sedan om du har möjlighet att ansöka om ett blancolån för renovering och betala av lånet.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juli

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade