Blancolån - | Smspengar

Blancolån

Smslån » Blancolån

Blancolån med lägre belopp

Ansök om blancolån online!  Gör en ansökan på här på Smspengar och få svar direkt.

Fyll i en ansökan om blancolån här

Vad är egentligen ett blancolån? Det är ett privatlån utan säkerhet som du på ett tryggt och säkert sätt kan ansöka om här hos oss på Smspengar. Vi erbjuder snabba blancolån med lägre belopp, där du fort får pengarna på ditt konto, utan krångligheter.

Hur får du dina pengar? Först behöver du fylla i en låneansökan online, det gör du via vår hemsida. Använd din laptop, mobil eller surfplatta och skriv i de uppgifter som krävs, bifoga det vi frågar efter och identifiera dig. Sen när vi granskat din ansökan får du svar om lånet har blivit godkänt.

Ett blancolån med lägre belopp på Smspengar


Låna till din semesterresa, till kökets renovering, den nya sängen eller för att ersätta en trasig tvättmaskin. Du lånar till det du själv vill och vi ställer inga frågor om ändamålet för blancolånet. Däremot ställer vi andra frågor. Bland annat om du är myndig, svensk medborgare och huruvida du på ett tillförlitligt sätt kan identifiera dig. Det är för att lånet ska bli så säkert som möjligt. Vi förmedlar inte lån som kan försätta dig i en svår, ekonomisk situation och heller inte till personer som inte kan identifiera sig. Det säkerställer att lånet är tryggt och att ingen kan ta ett lån i ditt namn.

Ansök om kredit

Kraven för att få blancolån beviljat hos oss

 

Givetvis måste vi ställa en del krav på dig som potentiell låntagare. Annars vore vi ingen ansvarsfull långivare, som vi vill vara. Smspengar särskiljer sig på marknaden för att vi med våra lånevillkor vill ta ansvar och vara trygga på en lånemarknad som präglas av osäkerhet. När du ansöker om ett lån hos oss garanterar vi en granskning av din ekonomiska situation i sin helhet, därför kan vi inte acceptera skuldsaldo, utmätningsförsök eller betalningsanmärkningar i ditt namn. Fler krav vi ställer är bland annat följande:

• Du ska ha en deklarerad inkomst
• Du ska vara folkbokförd i Sverige sedan flera år
• Du ska ha ett bra ekonomiskt utgångsläge
• Du ska vara mellan 18 och 72 år
• Du ska ha ett svenskt mobilnummer och en e-postadress

Andra krav är att du inte får ha ett aktivt ärende hos Kronofogdemyndigheten. Detta för att garantera din säkerhet när du ansöker om lån hos oss. Hur mycket deklarerad inkomst du bör ha beror på det önskade lånebeloppet, din historik och övrig ekonomisk information.

Ansök om kredit

Välkommen till oss på Smspengar!

Är det första gången du ansöker om ett lån hos oss? Välkommen som kund och hoppas verkligen du får den hjälp du behöver. Vi finns tillgängliga på både chatt och telefon samt mail. Ta ett säkert och trygg lån här redan idag!

Ansök om kredit

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade