Stärk din ekonomi efter semestern | Smspengar

Stärk din ekonomi efter semestern

30 August, 2013

Smslån » Nyheter » Stärk din ekonomi efter semestern

För de flesta börjar nu semestertiden lida mot sitt slut, och man återgår på nytt till vardagen.

Förhoppningsvis har semestern inneburit en härlig tid och du återvänder till jobbet med ny kraft och energi. Dessvärre är det inte ovanligt att det är lite tunt i plånboken efter ledighet, då det är lätt att vi människor unnar oss det lilla extra när vi är lediga, för att få njuta så mycket som möjligt. Det är självklart inget fel med detta, men  kan leda till svårigheter med ekonomin när semestern är över. Om du är en av de som har det knepigt med pengar nu de sista sommardagarna finns det lite knep och knåp för att komma på fötterna igen. Att sälja vad du inte använder är ett alternativ.

Loppmarknad

Det är under sensommren som loppmarknader blommar ut, och att sälja sin gamla saker kan ge ett riktigt lyft till kassan, dessutom är det oftast väldigt trevligt. Det är inte ovanligt med stora marknader där flera hundra är med och säljer, medan lika många (eller fler) kommer för att handla. Se igenom vad du har i hemmet som du inte använder, plocka ihop detta och ta bilen till en öppen loppmarknad så ska du se att pengarna faktiskt rullar in.

Via internet

Att sälja dina begagnade saker vi internet är självklart också någonting som är bra att göra om ekonomin krånglar. Där kan du sälja saker som vitvaror, datorer, mobiltelefoner och cyklar som kanske är lite dyrare än vad som fungerar på en loppmarknad.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade