SMSPengar uppmärksammar

24 April, 2008

Smslån » Nyheter » SMSPengar uppmärksammar

SMSPengar vill uppmärksamma alla att låna ansvarsfullt och betona vikten av att läsa våra Allmänna lånevillkor samt Frågor och svar.

Det har varit en hel del skriverier om sms lån i media. Ofta handlar dessa skriverier om människor som har hamnat i så kallade skuldfällor på grund av sms lån. Vi vill därför påminna alla om att inte låna på fel grunder. Att ta flera sms lån för att betala andra skulder är ingen hållbar lösning och det blir väldigt dyrt i längden. Att ta ett sms lån är något man därför endast bör ta någon gång ibland då man har ett akut behov av lite extra pengar. Innan du ansöker om ett sms lån är det viktigt att du är säker på att du kan sköta återbetalningen av lånet i tid.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juni

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade