Registrering för betal-SMS

5 February, 2013

Smslån » Nyheter » Registrering för betal-SMS

Med tiden som går görs det alltid förändringar. Ibland till det bättre och ibland till det sämre. Nu var det dags att ändra hur man ska ta betalt för din bussbiljett och övriga SMS som kostar.

Som du kanske har märkt måste man sedan 2013-02-01 registrera sig för att kunna skicka SMS som kostar, delvis betal-SMS eller premium-SMS som det också kallas. Detta gäller även hos oss om du ska ansöka via SMS eller skicka efter ansökningskod. Så vad behöver du göra för att använda våra tjänster via SMS? Det du behöver göra är att skaffa dig ett konto hos www.wywallet.se. Efter du har registrerat dig så kommer det att fungera precis som vanligt om du är privatperson eller har ett kontantkort. Om du har en företagstelefon måste du betala antingen via ditt betalkort eller via faktura.

Nedan följer enkla instruktioner om hur du skaffar ditt konto hos WyWallet.

Kom igång med WyWallet

Om du inte har en smartphone

Om du inte har en smartphone så kan du få hjälp via SMS. Det du gör är att
SMS:a WW till 71798 och sedan får du instruktioner om hur du går tillväga för att sätta upp ditt WyWallet konto.

Om du har en smartphone

Om du använder dig en modern telefon, alltså en smartphone kan du ladda ner WyWallets app och där kan du enkelt registrera dig.

icon-google
iconAppstore

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Maj

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade