Privatlån – Ansök om privatlån via Smspengar

Smslån » Privatlån – Ansök om privatlån via Smspengar

Privatlån på lägre belopp online

Det går att ansöka om privatlån på Smspengar, och du får svar på en gång. Gör din ansökan online här redan idag!

Så fyller du i ansökan om privatlån

Behöver du ta ett lån? Oavsett orsak till lånet kan du göra en ansökan hos Smspengar och få svar direkt om låneansökan blivit godkänd eller inte. Slipp byråkrati, säkerhet och lång väntan samtidigt som du själv bestämmer löptid och summa. Vi erbjuder privatlån till lägre belopp helt utan krångel. Blir din ansökan beviljad utbetalas pengarna direkt till ditt konto. Tryggt och säkert.

Du bestämmer själv önskad lånesumma genom att dra i reglaget till höger eller vänster. Fyll sedan i uppgifter vi ber dig om, angående din ekonomiska situation, kontonummer och mailadress. När vi granskat din ansökan kommer du få svar huruvida lånet är godkänt eller inte.

Privatlån med lägre belopp hos Smspengar


Vill du åka på en resa, renovera ett badrum eller behöver du köpa nya vitvaror som kyl och frys? Hos oss lånar du till det du själv vill och behöver, vi ställer inga frågor om privatlånets ändamål och tittar bara på din lämplighet som låntagare utifrån ekonomiska kalkyler och om du uppfyller våra generella krav. Några förutsättningar för att få ta lån hos oss på Smspengar är att du är myndig, kan identifiera dig på ett tillförlitligt sätt (gärna med bankID) samt att du är svensk medborgare och folkbokförd här sedan flera år tillbaka. Vi ställer våra krav för att lånet ska bli så säkert som möjligt för dig att ta, och att ingen kan ta ett lån i ditt namn.

Ansök om kredit

Fler krav för privatlånets beviljande


För att vara ansvarsfull krävs det att en ställer krav. Smspengar vill vara den trygga aktören på marknaden och vi arbetar hårt för att alltid erbjuda de bästa, möjliga tjänsterna till dig. På en marknad som karaktäriseras av osäkerhet och kravlöshet vill vi särskilja oss, och det gör vi med stolthet. När du ansöker om privatlån online kommer vi alltid att granska din situation i sin helhet, med ekonomiska och geografiska förhållanden i fokus. Vi vill att du har god ekonomi och skattebetalande, svensk medborgare. Fler av våra krav är följande:

  • Du har deklarerad inkomst
  • Du är folkbokförd i Sverige sedan flera år
  • Du är mellan 18 och 72 år
  • Du har svenskt mobilnummer och en e-postadress
  • Du har inga aktiva ärenden hos Kronofogden eller skuldsaldo
  • Du har inget pågående lån hos oss på Smspengar

Hur pass stor din deklarerade inkomst bör vara beror på ditt önskade lånebelopp, historik och övrig ekonomisk information. Vi ser alltid till situationen som en helhet.

Ansök om kredit

Välkommen till oss på Smspengar!

Oavsett om det är första gången du lånar pengar av oss på Smspengar eller om det är fjärde gången hoppas vi att du blir nöjd och fortsätter vända dig till din trygga låneaktör på marknaden. Om det är något du undrar är du välkommen att chatta, ringa eller maila oss så återkommer vi med svar och hjälp så fort vi kan.

Ansök om kredit

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade