Låna 500 kr – Snabbt, enkelt och bekvämt med en kontokredit

15 September, 2023

Smslån » Nyheter » Låna 500 kr – Snabbt, enkelt och bekvämt med en kontokredit

Att ha tillgång till en flexibel kontokredit kan vara ovärderligt när oväntade utgifter dyker upp eller när man vill unna sig något extra. Ibland kan det räcka med en mindre summa som 500 kr för att uppfylla önskningar eller lösa akuta behov. Hos Smspengar.se erbjuds möjligheten att låna mellan 1 000 kr och 30 000 kr, eller ta ut en mindre summa via en kontokredit. Det ger dig utrymme att låna 500 kr med ett enskilt uttag och använda pengarna till vad du vill utan krav på säkerhet.

Små lån på 500kr med kontokrediten

Ibland kan det finnas tillfällen då du behöver snabba pengar för att täcka kostnader som uppstår mellan löner eller när du vill överraska någon med en spontan present. Hos Smspengar.se kan du låna en liten summa tack vare vår kontokredit. Genom att utnyttja den kan du göra mindre uttag och få tillgång till de pengar du behöver när du behöver dem som mest.

Vår kontokredit funkar som så att du blir beviljad en viss summa i kreditgräns. Allt under den summan går att ta ut när du vill och det smidiga är att du bara betalar ränta på de pengar du använder.

Användningsområden för lån på 500 kr

En summa som 500 kr kan öppna upp för en mängd olika möjligheter. Här är några idéer för hur du kan använda pengarna:

  1. Överraska en vän: Har du blivit inbjuden till en födelsedagsfest eller en annan speciell händelse? Med 500 kr kan du köpa en trevlig present och visa din uppskattning för din kompis.
  2. En utekväll med vännerna: Ibland kan det vara skönt att koppla av och umgås med vännerna. Använd 500 kr för att unna dig en trevlig middag eller en kväll på stan innan lönen kommer.
  3. Mindre nödvändiga inköp: Ibland vill man kanske bara unna sig något extra. Med 500 kr kan du förnya din garderob, köpa en ny bok eller kanske testa en ny hobby.

Låna 500 kr med Kronofogden?

Vi på Smspengar.se förstår att människor kan hamna i ekonomiska svårigheter och att det kan påverka deras möjlighet att få lån. Vi strävar efter att vara tillgängliga för så många som möjligt, men har du aktiva skulder eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden så kan vi tyvärr inte bevilja ett lån på ens 500 kr.

Låna 500 kr direkt utbetalning

När du ansöker om att låna över 500kr hos Smspengar.se kan du vara säker på att du kan ta ut summan direkt. Det gör du genom att ligga inom din angivna kreditgräns som vi fastställer åt dig.

Låna 500 kr på helgen

Vi förstår att ekonomiska behov inte alltid följer en vanlig arbetsvecka. Ibland kan du behöva låna 500 kr under helgen, när andra långivare kanske inte är tillgängliga. Hos Smspengar.se har du möjlighet att ansöka om lån även på helgen.

Tips! Om du vill veta när exakt pengarna betalas ut kan du välja din bank genom att skrolla nedåt på startsidan på Smspengar.se. Vi har avtal med ett stort antal banker för att du ska kunna få dina pengar bara några minuter efter beviljad ansökan.

Låna 500 kr gratis?

En del aktörer erbjuder noll ränta på små summor om du betalar tillbaka pengarna inom en väldigt kort tid. Hos oss är det inte gratis men dock väldigt billigt – ju mindre du lånar och ju snabbare du betalar tillbaka desto mindre ränta, det säger sig självt. Om du dessutom väljer att betala av mer än minsta månadsbelopp snabbare så minskar också räntan avsevärt. Kolla vår låneräknare för att se hur mycket den summa du vill ta ut innebär i ränta.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Augusti

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade