Låna 30 000 kr - | Smspengar

Låna 30 000 kr

Smslån » Låna 30 000 kr

Låna 30 000 kr redan idag

Ett lån på 30 000 kr är enkelt att ansöka om online – gör det här hos oss på Smspengar och få snabb återkoppling på lånets beviljande

Så funkar det hos Smspengar

Vi vill att det ska vara enkelt men säkert att ansöka om lån på nätet. Därför har vi förkortat vägen men samtidigt inte tummat något på säkerheten. Ingen ska till exempel kunna ta ett lån i ditt namn, och det ser vi till att det inte sker. När du lånar pengar hos oss går det till på följande sätt:

  • Du fyller i en låneansökan från dator eller mobil
  • Du identifierar dig enkelt och tryggt med BankID eller genom att skicka in handlingar
  • Vi granskar din ansökan och dina uppgifter
  • Om lånet blir beviljat överförs pengarna direkt till ditt konto

Låna upp till 30 000 kronor hos oss


Vad kan du göra med 30 000 kronor? En hel del. När det kommer till ett lån frågar inte vi på Smspengar i detalj vad du ska göra med pengarna, det är helt upp till dig. Ändamålet kanske är att renovera delar av ditt hem, köpa en ny soffgrupp, måla om och förnya textilierna? Eller byta ut både tvättmaskin och torktumlare för att höja standarden på lägenheten eller huset. Det kan hjälpa vid en framtida försäljning eftersom det ökar värdet. För andra är en resa drömmen som uppfylls av ett snabbt och enkelt lån. Kanske till USA, Australien, Asien runt eller kanske genom Sverige? Vart vill du åka?

Det viktigaste för oss är inte vad du gör med pengarna du fått in på ditt konto, utan att du uppfyller våra grundkrav och kan identifiera dig som du. Vi ställer inga frågor utan låter dig sköta dina drömmar själv.

Våra krav för att få låna


Det är som nämnt enkelt att ansöka om att låna 30000 kr, men det innebär inte att vi beviljar alla låneansökningar som inkommer. Vi har våra grundkrav att gå efter och ser till att belåningen går till på ett så säkert och tillförlitligt sätt som möjligt. Bland annat har vi dessa krav:

  • Du måste vara mellan 18 till 72 år gammal när du ansöker
  • Du har en fast månadsinkomst och en deklarerad inkomst sedan två år tillbaka
  • Du är svensk medborgare och har bott i Sverige i flera år
  • Du har ett mobilnummer, ett bankkonto och en mailadress

Du får inte ha oklara lån hos oss när du söker om ett nytt. Du får heller inte ha några skulder, betalningsanmärkningar eller pågående, aktuella ärenden hos Kronofogdemyndigheten. Din säkerhet är viktigare för oss än något annat.

Tryggt och säkert att låna pengar

 

Förutom att vi granskar alla ansökningar efter de förutsättningar och krav vi ställt, ser vi till att även all kommunikation mellan oss och dig är krypterad och säker. Ingen annan förutom du, eller den som har tillgång till din mail, vet att du har ett lån aktivt hos oss. Vi ser till att alltid hålla uppgifter konfidentiella och anonyma, för din integritet och vår trovärdighet som låneinstitut.

Skicka in din ansökan om att låna 30 000 kr redan nu. Välkommen att låna hos oss på Smspengar!

Låna 30 000 kr

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade