Husvagnslån och Husbilslån

Smslån » Husvagnslån och Husbilslån

Med en husvagn eller husbil kan du stuva in familjen och enkelt ge dig iväg på en semester i Sverige eller längs Europas vägar. En husvagn eller husbil är en investering för härliga sommarminnen och med ett flexibelt snabblån från Smspengar kan du börja din dröm redan idag. Ta ett husvagnslån eller husbilslån hos oss och upplev camping från sin bästa sida.

Vad är ett husvagnslån?

Ett husvagnslån är ett lån du tar för att köpa en husvagn och finns både med och utan säkerhet. Vilket lån du behöver ta beror helt på vilken husvagn du ska köpa. Det finns de som kostar upp mot miljonen och då kan ett lån med säkerhet vara det alternativ du bör ha. Då sätter du husvagnen som säkerhet, i de fall du inte kan betala tillbaka lånet har banken rätt att sälja husvagnen. Är du intresserad av en något billigare husvagn kan du istället ta ett husvagnslån här hos Smspengar. Vi erbjuder en flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor som ger dig en god start på din husvagnsdröm.

Vad är ett husbilslån?

Ett husbilslån fungerar på samma sätt som ett husvagnslån och innebär att du lånar pengar till en husbil. Även husbilslånet kommer i flera olika varianter. Det som passar dig beror på vilken husbil du ska köpa. Med ett lån hos Smspengar blir tanken om att skaffa husbil möjlig.

Husvagn eller husbil?

En husvagn och husbil är en relativt stor investering men som är väl värd sina slantar. Med ett lån behöver du inte betala alla pengar på en gång eftersom du kan dela upp betalningarna varje månad. Priserna mellan husvagn och husbil skiljer sig inte särskilt mycket utan det som avgör är märke, skick och storlek. Oavsett om du väljer husvagn eller husbil kan du ta ett tryggt lån här på Smspengar.

Husvagnslån och husbilslån hos Smspengar

Vi erbjuder dig ett modernt husvagns- och husbilslån med en flexibel kontokredit. Du ansöker snabbt och enkelt direkt här på vår hemsida, väljer vilken summa du vill ha som första uttag och får sedan ett förhandsbesked direkt på skärmen. Så fort vi beviljat din kredit betalar vi ut pengarna till dig och de finns på ditt bankkonto inom några minuter.

Krav för ett lån hos oss

Vi är en ansvarsfull och trygg långivare, därför har vi ett antal krav du måste uppfylla för att få lån hos oss. Detta är för att säkerställa att du kan betala tillbaka lånet och inte riskerar att hamna i ekonomisk knipa.

 • Deklarerad inkomst. Du ska ha haft en deklarerad inkomst i Sverige de
  senaste två åren.
 • Bra betalningsförmåga. Du ska ha inkomster som innebär att du kan
  betala alla dina löpande utgifter och kostnaden för ditt lån.
 • Inga betalningsanmärkningar. Vi kollar att du inte har några pågående
  betalningsanmärkningar.
 • Inga ärenden hos Kronofogden. Du får varken ha pågående
  skuldsanering, utmätningsförsök eller skuldsaldo hos Kronofogden.

Uppfyller du alla krav är du varmt välkommen att ansöka om ett husvagnslån eller husbilslån här hos oss på Smspengar. En seriös kreditgivare som går under tillsyn av Finansinspektionen.

Ansök om lån

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade