Oroa dig inte, förläng ditt korttidslån hos oss!

Smslån » Oroa dig inte, förläng ditt korttidslån hos oss!

Ibland kommer det saker emellan som gör att man inte kan betala tillbaka i tid, vi erbjuder dig nu att skjuta på ditt förfallodatum mot en enkel kostnad.

När ska jag förlänga mitt lån?

Vi ser gärna att du betalar enligt den betalningsplan du fick när du ansökte, men ibland går det tyvärr inte alla gånger. Speciellt inte om man har fått en uförutsedd utgift eller att pengarna inte räcker till just när lånet ska betalas. För att slippa onödiga kostnader så kan det vara en bra idè att skjuta på lånet i 8,15 eller 30 dagar.

Om du nu bestämmer dig för att förlänga ditt lån så skjutes endast datumet framåt i tiden men skulden minskar inte.
Vi ser därför helst att du i samband med en förlängning även gör en delbetalning på din skuld så att den minskar, det underlättar även när du ska betala av skulden.

Om du har särskilda skäl för att förlänga lånet så beviljar vi oftast det, du kan skjuta på datumet i 8, 15 eller 30 dagar.
Vi godkänner bara förlängningar för lån där ingen faktura har förfallit.

Ett alternativt till förlängningen är att bli beviljad en amorteringsplan. En amorteringsplan kan du beviljad när ditt ärende har gått till inkasso.
Skulden blir då större men det är lättare att betala av den då du betalar en mindre del i månaden istället för hela skulden.

Vad tjänar jag på att förlänga?

Att förlänga lånet löser ditt betalningsproblem tillfälligt och undviker kostnader så som påminnelse (60 kr), förseningsavgift (125 kr), inkassoavgift (180 kr) och kostnad för kronofogden (680 kr).
Till detta tillkommer det även 36 % i ränta på det förfallna beloppet.
Som du märker kan det bli det dyrt om man inte betalar i tid, då kan det vara en bra idè att förlänga ditt lån eller komma överens med oss om en amorteringsplan.

Hur förlänger jag? och vad kostar det?

Beroende på hur många dagar du vill förlänga och vilket belopp som du har lånat är kostnaden inviduell, du får kostnaden av en handläggare efter du har ansökt via knappen nedan.
I svaret ifrån handläggaren får du anvisningar om hur du betalar förlängningsavgiften till oss och hur du delbetalar din faktura.
Du kan förlänga ditt lån fram tills dagen den förfaller. Det går även bra att kontakta kundtjänsten direkt för att förlänga.

När vi har fått din betalning kommer ditt förfallodatum att flyttas på originalfakturan med den tiden du valde i ansökan.
Efter att förlängningen har löpt ut slutbetalar du direkt på fakturan du fick när du blev beviljad lånet.

© Smspengar 2007 - 2021 Alla rättigheter reserverade