Vi lanserar större smslån och längre avbetalningsstid - | Smspengar

Vi lanserar större smslån och längre avbetalningsstid

12 June, 2014

Smslån » Nyheter » Vi lanserar större smslån och längre avbetalningsstid

Vi ändrar nu om i våra smslån produkter. Vi går från att erbjuda upp till 5 000 kr på 30 dagar till upp till 10 000 kr i upp till 90 dagar.

I och med detta gör vi även våra belopp mer flexibla. Du har helt enkelt möjlighet att välja att betala av ditt lån på längre återbetalningstider. Vi har även lagt in möjligheten att låna de mindre beloppen på en längre tid till skillnad mot våra konkurrenter. Du kan låna 3 000 till 5 000 kr i 30, 60 eller 90 dagar istället för de klassiska 30 dagarna. Du väljer helt själv hur länge du vill låna ditt önskade belopp. Sedan har vi även lagt till möjligheten att låna högre belopp. Du kan nu alltså också låna 6 000 till 10 000 kr. 7 000 kr och uppåt är låsta på 90 dagar för att göra det så lätt som möjligt att betala tillbaka beloppet och räntekostnaden. I och med att erbjuda dig att välj din återbetalningstakt själv så är lånet mer anpassat till dig och när du kan betala tillbaka. I och med att återbetalningstiden blir längre så erbjuds du flera avbetalningstillfällen. Detta kan du läsa om i kapitlet nedan.

Avbetalningstillfällen

I och med att återbetalingstiden har ökat så gör du delbetalningar på ditt lån istället för att betala hela beloppet efter löptiden. Om du lånar på 30 dagar ska lånet och räntan betalas tillbaka inom 30 dagar. Om du istället lånar på 60 dagar så ska halva räntan och halva lånet betalas tillbaka efter 30 dagar och den sista halvan efter 60 dagar. Om du nu lånar i 90 dagar så betalar du istället en tredje del av totala beloppet tre gånger med 30 dagars mellanrum.

Prisinformation

Information om våra nya priser hittar du under sidan Priser och låntak. Alternativt kan du kolla priser vid ansökningsförfarandet. Antingen i fältet till höger, från startsidan eller på vår ansökningssida.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade