Vi lanserar mina sidor | Smspengar

Vi lanserar mina sidor

26 June, 2015

Smslån » Nyheter » Vi lanserar mina sidor

Vi har fått många förfrågningar om möjligheten att kunna logga in på en egen sida för att kunna se statusen på sitt lån och sina fakturor.

Nu är den äntligen här, vi lanserar idag möjligheten att kunna logga in på dina sidor där du kan se en översikt över dina ansökningar, se den kontaktinformation vi har på dig, se dina faktura betalningar, hur du har skött dig tidigare hos oss och du kontaktar oss enkelt via vår meddelande sida.

oversiktSP

Översikt

– Dina ansökningar På din översiktsbild kan du se statusen för alla dina ansökningar hos oss.
– Uppgifter Du ser även de uppgifter du använde i ditt senaste utbetalda lån, det är dem uppgifterna vi använder för att kontakta dig.

Dina lån

– Din ansökan Du kan se status på din inskickade ansökan och om du behöver göra något för att bli beviljad lån.
– Nuvarande lån Du kan se statusen för ditt nuvarande lån, vilka fakturor som är betalda och vilka som återstår. Du har även möjlighet att ansöka om en förlängning och kontakta oss gällande lånet.
– Återbetalda lån Se alla dina återbetalda lån, när de blev betalade och om du har betalat i tid. Du kan även se om du har ångrat eller förtidsinlöst ett lån.

dinalanso

Sedan har du möjlighet att skicka ett meddelande till vårt ärendesystem som vi svarar på så snart som möjligt.

För att få tillgång till mina sidor måste du ha lånat tidigare och använder då ett av dina fakturnummer som lösenord. Du kan även logga in om du nyligen har skickat in en ansökan och då anger du ditt lånenummer som du kan få ta del av kundtjänst. Detta lånenummer kommer även bli ditt fakturanummer om vi betalar ut till dig.

Vi kommer att lägga in mer funktioner inom kort där du kan söka ett lån direkt och få ännu mera information och möjligheter.

Nyhet! Nu har vi lanserat en ny mina sidor för vårt flexibla kreditkonto med ännu mer funktioner!

Logga in på mina sidor

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade