Vi lanserar mina sidor

26 June, 2015

Smslån » Nyheter » Vi lanserar mina sidor

Vi har fått många förfrågningar om möjligheten att kunna logga in på en egen sida för att kunna se statusen på sitt lån och sina fakturor.

Nu är den äntligen här, vi lanserar idag möjligheten att kunna logga in på dina sidor där du kan se en översikt över dina ansökningar, se den kontaktinformation vi har på dig, se dina faktura betalningar, hur du har skött dig tidigare hos oss och du kontaktar oss enkelt via vår meddelande sida.

oversiktSP

Översikt

– Dina ansökningar På din översiktsbild kan du se statusen för alla dina ansökningar hos oss.
– Uppgifter Du ser även de uppgifter du använde i ditt senaste utbetalda lån, det är dem uppgifterna vi använder för att kontakta dig.

Dina lån

– Din ansökan Du kan se status på din inskickade ansökan och om du behöver göra något för att bli beviljad lån.
– Nuvarande lån Du kan se statusen för ditt nuvarande lån, vilka fakturor som är betalda och vilka som återstår. Du har även möjlighet att ansöka om en förlängning och kontakta oss gällande lånet.
– Återbetalda lån Se alla dina återbetalda lån, när de blev betalade och om du har betalat i tid. Du kan även se om du har ångrat eller förtidsinlöst ett lån.

dinalanso

Sedan har du möjlighet att skicka ett meddelande till vårt ärendesystem som vi svarar på så snart som möjligt.

För att få tillgång till mina sidor måste du ha lånat tidigare och använder då ett av dina fakturnummer som lösenord. Du kan även logga in om du nyligen har skickat in en ansökan och då anger du ditt lånenummer som du kan få ta del av kundtjänst. Detta lånenummer kommer även bli ditt fakturanummer om vi betalar ut till dig.

Vi kommer att lägga in mer funktioner inom kort där du kan söka ett lån direkt och få ännu mera information och möjligheter.

Nyhet! Nu har vi lanserat en ny mina sidor för vårt flexibla kreditkonto med ännu mer funktioner!

Logga in på mina sidor

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Augusti

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade