Vi lanserar bekräftelsebrev - | Smspengar

Vi lanserar bekräftelsebrev

12 May, 2014

Smslån » Nyheter » Vi lanserar bekräftelsebrev

Vi lanserar nu ett nytt sätt att identifiera dig på när du söker smslån för första gången hos oss! Nämligen det smidiga bekräftelsebrevet.

Vad är då bekräftelsebrev? och hur funkar det?

Ett bekräftelsebrev är ett dokument som hälsar dig välkommen som kund. Du får detta brev om du har valt detta som identiferingsalternativ eller om något av de andra alternativen har misslyckats. I brevet finns det en kod som är unik för just din ansökan och den koden ska du sedan återkomma med till oss. Ett väldigt smidigt och enkelt sätt för dig att identifiera dig hos oss, du behöver endast återkomma med koden.

Ser man på kuvertet att det kommer ifrån er?

Nej det gör man inte då kuvertet är helt anonymt. Det är adresserat till din folkbokföringsadress som vi får i samband med en kreditupplysning på dig.

Hur snabbt kan jag ha pengarna om jag valt bekräftelsebrev?

Beroende på hur din postgång fungerar på din ort så tar det lite olika tid, vi brukar säga att det tar en till två dagar för brevet att komma fram. I värsta fall tar det tre eller fyra dagar. När du har återkommit med koden så betalar vi ut ditt lån.

Vi tar bort identifiering via registrerat mobilnummer

I och med lanseringen av bekräftelsebrev tar vi bort möjligheten att identifiera dig som ny kund med endast ett registrerat mobilnummer. Detta då detta alternativ är för osäkert.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade