Vår kundservice | Smspengar

Vår kundservice

16 October, 2014

Smslån » Nyheter » Vår kundservice

Ingen fråga är för dum och ingen undran är för liten, och just därför finns vår kundtjänst tillgänglig för vad du än undrar över.

Det är fullt förståeligt att det finns saker som en inte riktigt förstår när det handlar om ekonomi och smslån. Både diverse termer och begrepp kan vara förvirrande och att frågor dyker upp är inte alls konstigt, och inte heller ovanligt. Vi på Smspengar tycker det är otroligt viktigt att du som kund är helt införstådd med vad ett lån hos oss innebär, och för att du ska känna dig trygg vill vi be dig att alltid kontakta oss om du känner dig osäker. Vår kundtjänst är öppen vardagar måndag – fredag, 08:00-20:00 och lördagar 10:00-18:00.

Se över frågor och svar

Innan du ringer eller mejlar vår kundtjänst rekommenderar vi dock dig att läsa igenom våra frågor och svar. Det är många som har återkommande frågor gällande sina sms-lån och sin återbetalning, varpå vi har samlat dessa frågor för att du som undrar ska hitta svar på snabbast möjliga sätt. Självklart kan du även kontakta kundtjänst om du inte förstår svaret, eller inte hittar en fråga som matchar din.

Observera dock att om du ska ansöka om ett lån behöver du inte kontakta vår kundtjänst, utan det är någonting du kan göra direkt på vår hemsida eller genom SMS. Mer om hur du tar ett sms-lån hos Smspengar hittas här.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade