Vår kundservice

16 October, 2014

Smslån » Nyheter » Vår kundservice

Ingen fråga är för dum och ingen undran är för liten, och just därför finns vår kundtjänst tillgänglig för vad du än undrar över.

Det är fullt förståeligt att det finns saker som en inte riktigt förstår när det handlar om ekonomi och smslån. Både diverse termer och begrepp kan vara förvirrande och att frågor dyker upp är inte alls konstigt, och inte heller ovanligt. Vi på Smspengar tycker det är otroligt viktigt att du som kund är helt införstådd med vad ett lån hos oss innebär, och för att du ska känna dig trygg vill vi be dig att alltid kontakta oss om du känner dig osäker. Vår kundtjänst är öppen vardagar måndag – fredag, 08:00-20:00 och lördagar 10:00-18:00.

Se över frågor och svar

Innan du ringer eller mejlar vår kundtjänst rekommenderar vi dock dig att läsa igenom våra frågor och svar. Det är många som har återkommande frågor gällande sina sms-lån och sin återbetalning, varpå vi har samlat dessa frågor för att du som undrar ska hitta svar på snabbast möjliga sätt. Självklart kan du även kontakta kundtjänst om du inte förstår svaret, eller inte hittar en fråga som matchar din.

Observera dock att om du ska ansöka om ett lån behöver du inte kontakta vår kundtjänst, utan det är någonting du kan göra direkt på vår hemsida eller genom SMS. Mer om hur du tar ett sms-lån hos Smspengar hittas här.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Augusti

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade