Vad hände år 2015? | Smspengar

Vad hände år 2015?

6 January, 2016

Smslån » Nyheter » Vad hände år 2015?

Året 2015 har varit ett riktigt händelserikt år och här på vår nyhetsavdelning har vi hållit er uppdaterade med allt från skärpta lagar för sms- och snabblåneföretag, bankkris i Grekland och många turer kring ett stundande amorteringskrav.  Dessutom har det även hänt en hel del saker hos oss på Smspengar såsom att vi höjt lånetaket, ökat återbetalningsintervallet och lagt till möjligheten att förlänga sitt lån bland annat.

Vi har…

… bytt telefonnummer och öppettider eftersom vi valt att slopa vårt betalnummer och låter istället ett samtal till oss kosta precis lika mycket som ett vanligt samtal. Därför har du sedan i maj kunnat nå kundtjänsten via telefonnummer 018 71 00 02 som också är samma nummer som förr endast använts för telefonlån. Samtidigt som vi genomförde detta passade vi också på att ändra om våra öppettider på kundtjänst för att kunna ge så bra service som möjligt. Därför valde vi att korta antalet öppna timmar parallellt med en ökad bemanning under öppettiderna – nu har vi alltså färre öppna timmar men fler personer som handlägger vilket gör att vi kan hantera dina ärenden snabbare och effektivare än någonsin förr.

… lanserat Mina sidor för att du ska kunna skapa din alldeles egna sida där du kan se status på ditt lån och dina fakturor, få en översikt av alla dina ansökningar, vilken kontaktinformation vi har till dig, hur din historik hos oss på Smspengar ser ut och där du även kan kontakta oss via vår meddelandesida.  Här kan du också se status på en inskickad ansökan för att se om du behöver göra något för att få den beviljad – en sida för att förenkla helt enkelt.

… lanserat Årslån i Oktober månad för att du ska ha en mer flexibel upplevelse när du vill låna hos oss. Med våra årslån kan du låna upp till låna upp till 20 000 kronor på fem år och lånet betalas smidigt via autogiro.

… fyllt år och firat med pompa och ståt har vi också gjort. Födelsedagen valde vi att fira med en hejdundrande kampanj som helt och hållet gick ut på att hålla en stor rea på våra räntor. Istället för våra vanliga räntor, som du hittar under Priser/Räntor, betalade du endast 80 kronor per tusenlapp och månad oavsett vilket belopp du valde att låna. Kampanjen fick oss att bli billigast på hela snabblånemarknaden under perioden.

Vi på Smspengar vill självklart även att år 2016 ska bli lika spännande och händelserikt som 2015, så håll ögon och öron öppna – hos oss kan du vänta dig ett år med en rad härliga kampanjer och annat skoj!

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade