Uppdatering av mobila hemsidan

Det var dags för en förnyelse på vår mobila hemsida. Den förgående sidan saknade information och var alldeles för krånglig att använda tycker vi. Vi har därför gjort den ännu bättre!

Vad har vi då ändrat på sidan? Ja allt. Nu är det enklare för dig som kund att navigera och hitta information på sidan. Vi har lagt in egen sida för priser på våra smslån och nu är det även enklare att komma i kontakt med oss via din mobiltelefon. Den största ändringen är att sidan nu följer vår huvudsidas profil och ändringar som är positiva på vanliga sidan kommer att tas med in till den mobila sidan.

Du kan nu så som på den vanliga sidan söka efter nyckelord på frågor och svar och få svar snabbare på din fråga. En ännu större nyhet än att sidan följer Smspengars profil är att vi har gjort ansökningsformuläret mycket enklare och lättare att förstå.

En annan ändring som har visat sig positivt är att vi har valt att ha sidan lite mer utzoomad för att det ska vara lättare att navigera på sidan. Den fungerar till och med helt perfekt att använda utan mobil.

Om det är något som är fel på sidan eller om det är något vi kan göra bättre, kontakta kundtjänst så kommer vi ta till oss av dina kommentarer.

Publicerad: 18 april, 2013

Låna

Kundtjänst öppettider

Helgfria vardagar: 08:00 - 18:00

Öppet för ansökningar 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året.

GF Money Consumer Finance

BOX 1306, 751 43 Uppsala

Besöksadress: Östra ågatan 31, 753 22 Uppsala

556876-2578

018 71 00 02

info@smspengar.nu