Spara pengar inför fattigmånaden

2 December, 2015

Smslån » Nyheter » Spara pengar inför fattigmånaden

Nu när hösten tar sin början är det hög tid att börja planera för något som kommer längre fram – nämligen julen och julklapparna.

Vi på Smspengar därför dela med oss av våra bästa två spartips:

  1. Julklapparna – vanligaste felet inför jul är att man ger sig ut i butikerna utan inköpslista när det är dags att handla klappar och då blir presenterna oftare dyrare än när man planerat sina inköp ordentligt. Dessutom går butikernas priser ofta upp ett snäpp lagom till jul, och därför är det en smart sak att handla klapparna redan nu. Och måste du verkligen handla alla klappar från de finaste butikerna? Det finns en rad söta och fina saker att köpa i lågprisbutiker och på second hand, och inte heller syns det på sakerna att dessa skulle vara av det billigare slaget – det syns bara i din plånbok.
  2. Julmaten – att julmat är dyrt är ingen nyhet, men det går att spara in även här. Precis som de vanliga shoppingbutikerna går priset upp även i mataffärerna lagom till jul, i alla fall när det kommer till klassiska julrätter. Därför är det enklaste sättet att spara in pengar på genom att hålla ögon och öron öppna för specialerbjudanden och kanske välja en produkt från ett billigare märke än vad du kanske gjort tidigare år – det är ingen skillnad på smaken bara för att prislappen är lägre.

Skulle januari fortfarande bli tight rent ekonomisk trots att du sparat in på både julklappar och julmat ska du inte glömma att du alltid kan vända dig till oss här på Smspengar!

 

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Augusti

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade