Snabba på din behandling - | Smspengar

Snabba på din behandling

23 September, 2013

Smslån » Nyheter » Snabba på din behandling

Slipp att vänta och få ditt lån godkänt snabbare!

 

Identifiera dig med din bank

För att få snabbast behandling så kan du välja att identifierar dig med hjälp av att logga in på din bank. Du blir då iväg slussad till din bank där du loggar in precis som vanligt och du har identifierat dig. Det fungerar ungefär som bank-id. Om du väljer de andra alternativen som finns (Kopia på ID-handling, välkomstbrev) är det en längre handläggningstid.

Skicka in kopia på ID

Om du är en ny kund hos och vill få ditt lån snabbare behandlat för att få utbetalningen så snart som möjligt kan du snabba på detta genom att skicka in en kopia på din ID-handling och lönespecifikation. Det du gör då är att du tar en bild på ditt ID, körkort eller pass och ett foto på din senaste lönespecifikation och skickar det till oss på id@smspengar.nu.

Vi kontrollerar sedan giltigheten på dina kopior och återkommer till dig med vårt beslut. Ibland kan vi komma att ringa dig om det är några extra uppgifter vi behöver.

Du kan läsa mer om ID-handling och lönespecifikationskopior på vår sida ID-handling.

Svara när vi ringer

Vi kan komma att försöka nå er per telefon om något behövs kompletteras, så det är därför väldigt viktigt att du svarar när vi ringer. Vi ringer ifrån 0900 – 100 11 00 eller ifrån 018 – 71 00 02. Du kan även ringa oss för att snabba på din behandling.

Vi kan även komma att uppmana dig att identifiera dig med din bank via SMS eller e-post under hela tiden vi granskar och handlägger ditt lån.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade