SMSPengar med nya produkter - | Smspengar

SMSPengar med nya produkter

1 December, 2008

Smslån » Nyheter » SMSPengar med nya produkter

SMSPengar har nu fått ett nytt och fräscht skal då vi har gjort omfattande uppdateringar på vår hemsida.

Vi har även tagit tillfället i akt att erbjuda er ett enklare sätt att ansöka om sms lån hos oss. Du kan nu ansöka om webblån hos SMSPengar. Detta gör du genom att gå till vårt ansökningsformulär för sms lån på webben

Vi kan även glatt meddela att vi från och med nu även erbjuder en ny produkt i form av sms lån på 4000 kr. Totalkostnaden för ett sms lån på 4000 kr är 830 kr. Om du är intresserad av vad kostnaden består av kan du nedan se hur kostnaden är fördelad på ränta och avgift.

Lånebelopp Ränta Avgift Ansökningskostnad webb Ansökningskostnad SMS
4000 kr 830 kr 0 kr 20 kr + eventuell trafiktaxa 40 kr + eventuell trafiktaxa

För de ansökningar som inkommer via webben är den totala kostnaden som du ska betala tillbaka till oss 4830 kr. Kostnaden för ansökan debiteras vid tillfället då ansökan skickas in. Lånet ska vara återbetalt 30 dagar räknat från det datum då vi gör överföringen från vårt konto.

För de ansökningar som inkommer via SMS är den totala kostnaden som du ska betala tillbaka tillbaka till oss 4830 kr. Kostnaden för ansökan debiteras vid tillfället då ansökan skickas in. Lånet ska vara återbetalt 30 dagar räknat från det datum då vi gör överföringen från vårt konto.

För att kunna ansöka om ett lån på 4000 kr krävs det att du har lånat och återbetalt minst två lån hos SMSPengar sedan tidigare. Om du försöker skicka in en ansökan om 4000 kr och inte uppfyller dessa kriterier kommer du automatiskt att få ett avslag.

För mer information och frågor besök gärna allmänna villkor och våra frågor och svar.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade