Smspengar fyller nio år | Smspengar

Smspengar fyller nio år

1 April, 2016

Smslån » Nyheter » Smspengar fyller nio år

Nu har det gått nio år sedan vi slog upp portarna för första gången.

Under alla dessa år har det hänt mycket, i början (2007) gav vi ut endast ut lån på 30 dagar och det var upp till 3 000 kronor som gällde. För att låna tre tusen kronor behövde man ha lånat 1 000 och 2 000 kronor innan. Och 2007 erbjud vi endast ansökan via SMS, vilket på den tiden var mycket smidigt. Vi har fortfarande kvar möjligheten att söka ett lån via SMS men för det mesta sker det direkt över nätet.

Sedan 2007 har vi utvecklas mycket och erbjuder nu en mycket bättre produkt som är mycket mer flexibel. Men affärsidén är fortfarande densamma, att erbjuda ett enkelt lån för att täcka oförutsedda utgifter.

För att fira att vi fyller nio år erbjuder vi nu alla kunder en rabatt på 100 kronor! Du behöver inte göra något för att få rabatten, utan du får rabatten automatiskt om du söker ett lån i april hos oss.

Om du är en ny kund hos erbjuder vi större rabatt på 500 till 2 000 kronor, om du lånar 500 kronor är det ingen ränta alls.

Om du är en återkommande kund och med i vårt VIP-segment får du även där en större rabatt, denna rabatt erbjuds du via SMS.

Välkommen att fira med oss!

Sista chansen att ta del av vårt erbjudande. Sök lån i maj och få 100 kronor i rabatt

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade