Se tillbaka och blicka framåt

20 December, 2013

Smslån » Nyheter » Se tillbaka och blicka framåt

Få saker är så stressande som det att inte ha kontroll över den egna ekonomin. Även om man har ett arbete, och därmed vet att man kommer att få pengar varje månad, är det viktigt att i slutändan inte göra av med mer än vad som också kommer in på bankkontot.

Det är inledningen på ett inlägg med namnet”2013, ett år då sparandet får ta plats“. Och nu när året börjar lida mot sitt slut kan det vara smart att göra en överblick av det gångna året, och se hur det ekonomiskt gick. Sparade du några pengar? I så fall, hur mycket och kommer du kanske kunna spara ännu mer 2014? Eller har du inte sparat några pengar? Känn då ingen ångest eller oroa, utan se tillbaka på varför du inte lyckades och hur du ska göra för att kunna spara i år.

För många är januari den svåraste månaden på året, eftersom den kommer efter jul och nyår då många överlag har mycket utgifter. Försök att, trots en tung månad, lägga undan lite pengar för att påbörja sparandet. Det är alltid lättare att spara om man ser att där ligger några kronor redan. Har du mycket skulder och dylik så kan det vara bra att försöka göra dig av med det när du går in i det nya året. Försök om inte annat strukturera upp ekonomin, så att du enkelt ser vad det är du ska betala, på hur lång tid det kan ta. Det underlättar också. Ett nytt år, en ny start. Se vad som händer förra året, och börja sedan om på nytt. God Jul och Gott nytt år

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juli

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade