Se din ekonomi med nya ögon

5 June, 2014

Smslån » Nyheter » Se din ekonomi med nya ögon

Det är inte alltid lätt att ha full kontroll över sin ekonomi, och många är det som har svårt att förstå hur det kommer sig att pengarna rullar iväg så fort varje månad.

För att se exakt var ens utgifter hamnar gäller det att regelbundet kontrollera sina kontoutdrag och komma ihåg vad det är pengarna har lagts på, om man inte laddar ner en app till sin mobiltelefon för att få en ordentlig överblick av sin privatekonomi – någonting som har blivit möjligt i och med en app som heter Tink.

En säker överblick

Låter det intressant? Det är det också! Och det har ju, den senaste tiden, blivit möjligt att göra det mesta med ens mobiltelefon. Du kan föra över pengar, kolla ditt saldo och du kan till och med betala med din mobiltelefon i butik om du önskar. Det senaste är dock Tink, en app som ger dig en bra överblick kring din privatekonomi. Det fungerar som så att appen hämtar information från din bank och dina kort och sammanställer detta så att du enkelt ska se var pengarna har lagts på. Dina utgifter kategoriserats (kläder, mat, krogbesök med mera) och du kan enkelt se din ekonomi med nya ögon.

Det är en app som verkligen rekommenderas till du som behöver en ordentlig överblick, och appen kommer mest troligt att hjälpa dig att få en större kontroll över din ekonomi. Du behöver inte heller vara orolig för att det är en osäker app, utan Tink använder samma säkerhet som övriga banker. Du kan ladda ner appen till både iPhone och Android, men du måste ha en smartphone för att det ska fungera.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juni

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade