Så hittar du bästa smslånet

19 November, 2023

Smslån » Nyheter » Så hittar du bästa smslånet

Det finns många olika långivare som erbjuder smslån, men det är viktigt att du väljer rätt för att hitta det bästa lånet för dina behov. När du letar efter det bästa sms lånet, bör du ta hänsyn till faktorer som räntor, avgifter, återbetalningstider och villkor. Här på Smspengar kan du välja smidiga kontokrediter och smslån med bästa villkoren för just dig.

Jämför olika långivare av smslån

För att hitta det bästa smslånet, bör du börja med att undersöka olika långivare och deras tjänster. Det kan vara en god idé att jämföra räntor och avgifter, samt att läsa recensioner från andra kunder. Du bör också undersöka vilka återbetalningstider och villkor som långivaren erbjuder, för att se till att lånet passar dina behov och ekonomiska förutsättningar.

Vänd dig till Smspengar

Smspengar är en långivare som erbjuder flexibla och förmånliga smslån. Här är några av de fördelar du kan vänta dig när du ansöker hos oss:

 • Vi har en enkel ansökningsprocess. 
 • Du kan få pengarna på ditt konto inom kort efter att din ansökan har godkänts. 
 • Smspengar erbjuder också konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningsvillkor, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Bästa sms lån utan uc

En av de fördelar som vi erbjuder våra kunder är att vi inte använder oss av uc som kreditupplysningsföretag. Istället använder vi Creditsafe, vilket innebär att dina uppgifter inte syns för andra långivare och kreditinstitut när du ansöker om lån.

Genom att använda Creditsafe som kreditupplysningsföretag kan du vara säker på att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Detta ger dig en extra säkerhet när du ansöker om lån, eftersom du slipper att dina uppgifter syns för andra långivare och kreditinstitut.

Att Smspengar inte använder sig av uc kan också vara fördelaktigt för dig som kund när du ansöker om lån. Genom att vi använder ett annat kreditupplysningsföretag har du större möjlighet att hitta det bästa smslånet för just dig, eftersom din kreditvärdighet inte kommer att påverkas negativt om du ansöker om flera lån samtidigt.

Sök om bästa smslån med betalningsanmärkning

Om du har en betalningsanmärkning kan det vara svårare att hitta det bästa smslånet eftersom långivare kan se din ekonomiska situation som svagare. Det kan innebära att du erbjuds en högre ränta än vad som annars skulle vara fallet. Men det finns fortfarande sätt att hitta det bästa smslånet trots din betalningsanmärkning:

 

 • Undersök marknaden. Det första steget är att göra en grundlig undersökning av olika långivare som erbjuder smslån. Det finns många olika långivare att välja mellan och det är viktigt att du jämför de olika alternativen. Här på Smspengar ger vi dig som har en något svagare ekonomisk situation en chans att ansöka, du med. 


 • Checka räntan. Titta på räntan och eventuella avgifter som är kopplade till lånet. Det är viktigt att du förstår alla kostnader som är förknippade med lånet innan du skriver under avtalet.


 • Lånesumma och återbetalningstid. En annan faktor att ta hänsyn till är lånebeloppet och återbetalningstiden. Det är viktigt att du väljer ett belopp och en återbetalningstid som passar din ekonomiska situation och som gör att du kan betala tillbaka lånet i tid.


 • Läs villkoren. När du har hittat det bästa smslånet för dig är det viktigt att du läser igenom villkoren och ser till att du förstår alla detaljer i avtalet innan du skriver under det.

Kan du betala tillbaka?

När du tar ett smslån är det viktigt att du är medveten om att det är en form av lån med hög ränta och höga avgifter. Det är därför viktigt att du noga läser igenom villkoren och ser till att du kan betala tillbaka lånet inom den angivna återbetalningstiden. Om du inte betalar tillbaka lånet i tid kan det leda till höga påminnelseavgifter och driva upp kostnaderna ännu mer.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


 • Som ett kreditkort i din mobil
 • Besked direkt helt utan UC
 • Direktutbetalningar 24/7
 • Direktutbetalningar 24/7 *
 • Låna 1 000 - 30 000 kr
 • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juni

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade