Resa i sommar

2 July, 2015

Smslån » Nyheter » Resa i sommar

Midsommar. Den enda dagen på året som vi verkligen kan räkna med regn, men som Sunes pappa säger i filmen Sunes sommar från 1993: ”Sol i sinne, brun inne!” – eller är det kanske bättre att satsa på en liten tripp utomlands längre fram istället?

Vi på Smspengar tycker om midsommar, men vad vi däremot inte tycker om är tråkigt väder och det är tyvärr något som ofta medföljer denna högtid – och ingen skillnad blev det detta år. Meteorologerna var överrens: det skulle komma att bli omkring 11 till 16 grader varmt med vissa solglimtar på sina håll i vårt avlånga land, med reservation för olika rapporter. Men som tur är finns ett enkelt knep att ta till för att undkomma regn och rusk i sommar: en utomlandsvistelse. Dock ska man komma ihåg att det kostar en slant att resa, men letar man ordentligt och inte är alltför kräsen med sin destination går det att komma undan billigt – och av oss på Smspengar är du alltid välkommen att ansöka om ett lån ifall det skulle saknas en slant i resekassan, med då finns en del saker du bör lägga på minnet.

Att tänka på vid lån

Något som är viktigt att tänka på när det kommer till att låna pengar är att alltid ha en plan för hur du ska återbetala pengarna. För visst vet vi på Smspengar att det kan vara lockande att låna upp till 10 000 kronor av oss när det är skralt i kassan, men då krävs att du uppfyller våra krav för att ta lån hos oss (vilka du hittar genom att klicka här). Vi rekommenderar till exempel att du bara lånar av oss vid tillfällen som verkligen kräver ett lån så som när du behöver pengar tillfälligt, råkar ut för oförutsedda utgifter och när du vet att du kan betala tillbaka i tid. Vi rekommenderar även att du inte lånar för att betala andra lån eller för att spendera ditt lån på konsumtion – så om syftet är att dryga ut resekassan i sommar bör du: inte låna för mycket, veta med dig att du har råd att ta lånet och kan betala i tid.

 Glad sommar önskar vi på Smspengar!

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juni

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade