Ansök om ett flexibelt nätlån

Smslån » Ansök om ett flexibelt nätlån

Ansök om nätlån hos Smspengar!

Ta ett tryggt nätlån med Smspengar

Att ta nätlån hos oss är en trygg och flexibel process. Eftersom vi har lång erfarenhet av kreditgivning och snabba lån vet vi vad du som kund vill ha och behöver – snabb handläggningstid, lätta formulär och flexibilitet. Men även trygghet och anonymitet. Vi erbjuder dig nätlån på upp till 30 000 kronor och förhandsbeskedet på huruvida du fått din låneansökan beviljad eller inte kommer direkt när du skickat in ansökan.

Du ansöker direkt på webben och kan välja att göra det med din laptop eller via din telefon. Du identifierar dig genom att logga in på din bank, mobilt bankID eller med en inskickad kopia på en giltig ID-handling. Om du väljer att identifiera dig manuellt via brev rekommenderar vi även att du skickar in en kopia på din lönespecifikation. Vi ställer som krav att du har en god ekonomi och fast månadsinkomst. Fler krav för din säkerhet som kund är de som följer:

  • Du måste ha en deklarerad inkomst i Sverige från det senaste året, inkomstkravet beror på önskat lånebelopp och annan ekonomisk information
  • Din betalningsförmåga ska vara fastställt god för att få bli beviljad ett nätlån
  • Dina löpande utgifter och återbetalningen av lånet ska täckas av dina inkomster
  • Du får ha betalningsanmärkningar, men det ökar våra krav på din ekonomi i övrigt
  • Du får inte ett aktivt ärende hos Kronofogden, som skuldsanering, skuldsaldo eller aktuella betalningsförelägganden

Ansök om nätlån idag och få besked direkt på din skärm om du fått lånet beviljat eller inte. På Smspengar kräver vi även att du som ansöker om lån är myndig, svensk medborgare och har både e-postadress samt mobilnummer. Du bör givetvis även ha ett svenskt bankkonto så du kan få ditt önskade belopp insatt när ansökan blivit beviljad och registrerad som godkänd.

Då är nätlån en bra idé

Ett nätlån är till för att hjälpa dig när en ekonomiskt, knepig situation plötsligt uppkommer. Det kan vara en oförutsedd utgift som du inte har sparat pengar till eller när du behöver pengar tillfälligt. Det kan även vara så att du behöver en handpenning för att slutföra en viktig affär och då du vet att du kan betala tillbaka pengarna i tid. Det kan dessutom vara så att du bara behöver låna ett mindre belopp.

Sedan finns det givetvis stunder och tillfällen då ett nätlån inte passar lika bra och då vi avråder dig från att ansöka om ett lån. Sådana tillfällen är när du tar lån för att betala av andra lån – eller för att ha råd med konsumtion.

På Smspengar tillåter vi inte dig som redan har ett lån hos oss att ta ytterligare ett lån, det är inte förrän det första lånet är återbetalat till fullo som du kan ansöka om ett nytt. Våra regler är satta för att skydda dig som konsument och kund. Din säkerhet är viktig och därför har vi också höga krav innan vi beviljar ett lån. Våra lån kommer helt utan dolda avgifter och du ser snabbt och enkelt hur mycket kostnaden för lånet är, räntan, samt hur lång löptiden är för just ditt lån. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst genom telefon eller via chatt.

Ansök om ett säkert och flexibelt nätlån redan idag!

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade