Minilån

Smslån » Minilån

Få tillgång till ett flexibelt minilån när du startar upp ett kreditkonto hos oss på Smspengar!

Minilån är som ett snabblån fast i en mindre summa – perfekt när du verkligen behöver låna pengar snabbt utan att låna så mycket. Förutom att det är en flexibel tjänst där du själv kan bestämma hur mycket du återbetalar per månad och löptidens längd, är det även helt utan UC. 

  • Minilån är ett litet kreditlån du själv väljer summa på. 
  • Du bestämmer själv hur länge du ska betala av på lånet. 
  • Du ansöker och ingen UC tas. 

Ansök en gång – låna flera gånger

När du ansöker om ett minilån, i form av en kontokredit – kan du låna upp till 30 000 kronor. Men du väljer en mindre summa, blir även månadsbetalningen mindre, och återbetalningen kortare tidsmässigt. Kort sagt, återbetalningen är flexibel och du kan påverka den själv. 

Ansök om minilån

Minilån på nätet 

Ett minilån online är för dig som behöver låna en liten summa pengar tillfälligt, men som kan betala tillbaka relativt snabbt. Det gör att du slipper frågor om vad du ska använda pengarna till, och om du har en säkerhet för lånet. 

Säkra system och anonymitet

Våra system är krypterade och ingen utomstående har någon som helst tillgång till information om dig eller ditt lån hos oss. Allt behandlas med största möjliga sekretess. Det gör att du kan känna dig trygg under hela processen. 

Smart återbetalning

Gör uttag på det belopp du vill. Du behöver inte använda hela lånet, och du betalar endast ränta för den del du faktiskt utnyttjar. En månadsränta på 3,275% debiteras på de uttag du har gjort och varje månad faktureras du minimibeloppet – du kan välja att betala minsta belopp eller ett valfritt belopp. 

På din månadsfaktura kan du se allt i klartext, dina avgifter, ränta och återbetalning av lånat belopp. Det gör det enklare för dig att ha full kontroll över din ekonomi. 

Ansök om minilån

Krav för din säkerhet

Vi litar till att du klarar av att betala av ditt minilån efter att vi genomfört vår granskning av din ekonomiska status – en granskning vi alltid gör innan vi godkänner lån. För din och vår säkerhet. Några av våra krav är de som följer: 

  • Du är mellan 18 och 72 år gammal när du ansöker
  • Du har en svensk adress och har haft detta i minst 5 år
  • Du har en fast inkomst och haft en deklarerad inkomst i i minst två år
  • Du har inga obetalda fakturor hos samarbetspartners
  • Du har inga betalningsanmärkningar som ligger
  • Du har inga skulder eller aktuella ärenden hos Kronofogdemyndigheten

Identifiera dig – välj mellan två sätt

Du identifierar dig genom att logga in via din bank, eller att skicka in en giltig ID-handling med din senaste lönespecifikation. Det är viktigt för oss att vi verkligen vet att det är du – och inte någon annan som ansöker om lån i ditt namn. 

Vi hjälper dig gärna

Vill du få en enkel sammanfattning av kreditens alla villkor? Då kan du be om en SEKKI-blankett. SEKKI är en förkortning av Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation och i denna blankett sammanfattas de allmänna villkoren på ett lättförståeligt sätt, enligt en mall. Det gör det enklare för dig att få en snabb överblick av kreditens villkor och förutsättningar.

Ansök om minilån

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade