Mikrolån – Ansök om mikrolån utan UC

Smslån » Mikrolån – Ansök om mikrolån utan UC

Ansök om ett mikrolån hos Smspengar

Ansök om mikrolån online!

Gör en snabb ansökan om mikrolån här

Det går att ansöka om ett snabbt och säkert mikrolån här på Smspengar. Du fyller i en elektronisk ansökan här på hemsidan och skickar in på digital väg. Om du uppfyller våra grundkrav och kan identifiera dig med BankID får du snabbt besked om lånet har blivit beviljat – och i så fall när pengarna inkommer på ditt konto.

Våra lån går att ansöka om direkt online – men vi ställer krav på dig som ansöker för att hela låneprocessen ska bli så säker och korrekt som möjligt. Läs mer om krav och villkor längre ner.

Gör en trygg och säker ansökan om mikrolån här hos oss redan nu. Använd pengarna till det du själv vill – vi frågar inte om ändamålet för ditt lån. Låna pengar på ett pålitligt sätt med Smspengar redan nu.

Ett tryggt lån hos Smspengar


Det är viktigt att låna ut pengar på ett ansvarsfullt sätt, därför har vi flera krav ställda på våra låntagare. Vi vill att du som kund alltid är trygg i ditt låntagande, även om det handlar om ett mindre mikrolån. Vi gör vårt bästa för att säkerställa en pålitlig och bra upplevelse för dig som kund.

För att få ett mikrolån beviljat måste din ekonomi och betalningsförmåga granskas och godkännas som stabil. Ditt ekonomiska utgångsläge måste vara på den nivån att du kan täcka dina löpande utgifter och återbetalningen för ditt eventuella lån – samt lite till. Du får alltså inte ha några betalningsanmärkningar i ditt namn utan du får återkomma när anmärkningen har försvunnit. Du får heller inte ha skuldsanering, skuldsaldo eller något aktuellt eller bestritt föreläggande om betalning hos Kronofogden.

Ansök om kredit

Våra krav för ett mikrolån

För att bli beviljad lånet måste du uppfylla ett antal kriterier. Du ska vara folkbokförd i Sverige och ha en deklarerad inkomst hemmahörande här sedan minst två år tillbaka. Sedan varierar inkomstkravet på önskat lånebelopp och övrig ekonomisk information.

Du ska vara myndig och svensk medborgare för att få ett mikrolån på Smspengar. Det är viktigt att du kan identifiera dig digitalt med BankID samt att du har både e-postadress och mobilnummer för enkel kommunikation ifall vi behöver stämma av med dig. Givetvis ska du även ha ett svenskt bankkonto för insättning av pengar där vi kan betala ut lånet till dig.

Vi ställer kraven för att lånet ska vara så säkert som möjligt för dig att ansöka om. Kundens upplevelse och trygghet är det vi sätter i främsta fokus.

Sammantaget är våra villkor som följer:

• Du som ansöker är vid tillfället myndig och svensk medborgare
• Du har en fast månadsinkomst med deklarerad inkomst från de senaste två åren
• Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste fem åren och är svensk medborgare
• Du får inte ha aktiva ärenden hos Kronofogden eller skuldsaldo
• Du bör ha en e-postadress, ett mobilnummer samt ett svenskt bankkonto

Ansök om kredit

Mikrolån hos Smspengar redan idag

Du får använda lånet till vad du vill och vad ändamålet med lånet är frågar vi inte om när du fyller i din ansökan. Vare sig det är en resa, en ny tvättmaskin eller helt enkelt ett extra tillskott i kassan när du behöver det som mest – är det helt fritt fram för dig att använda dina pengar på det sätt du själv vill.

Ta ett flexibelt mikrolån hos oss redan idag. Ansök smidigt och framförallt tryggt online genom att fylla i vårt formulär och skicka in.

Ansök om kredit

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade