Låna pengar

Start » Låna pengar

Låna pengar på Smspengar

Gör en gratis ansökan om ett lån!

Låna pengar här

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Att låna pengar på Smspengar är en trygg och flexibel process. Vi erbjuder dig säkra lånealternativ med direkt utbetalning till ditt konto utan UC. Det allra smartaste sättet att låna pengar på är att fylla i ett låneformulär och ansöka här på webben. Det du behöver göra är att identifiera dig och kryssa i några alternativ i din ansökan. Du får direkt besked huruvida du blivit beviljad ditt önskade belopp eller inte. Ansök om lån hos oss redan nu!

Smart att låna pengar hos Smspengar

Med lång erfarenhet har vi på Smspengar kunskapen som ger dig både snabba och förmånliga lån. Efter tio år i lånebranschen har vi släppt taget om krångliga formulär och vet vikten av diskreta lån som du ansöker om gratis direkt på nätet. Du behöver med andra ord inte oroa dig för brev med villkor att fylla i hemma. Din låneansökan gör du på din skärm utan att tryggheten eller kvaliteten läggs åt sidan. Beskedet om du blivit beviljad lånet eller inte får du sedan som meddelande online. Fler av fördelarna med att välja Smspengar som långivare:

• Anonymitet är a och o. Ingen utom du ser eller vet att du tagit ett lån hos oss.
• Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid och du har även möjlighet att delbetala lånet du tar i tre delar.
• Du kan låna pengar i belopp upp till 12 000 kronor.
• Alla lån vi erbjuder har givetvis tillstånd från Finansinspektionen.

Kraven vi ställer på dig

För att du ska få låna pengar hos oss på Smspengar genomgår alltid din ansökan en granskning av en kunnig handläggare. Vi värnar om alla våra låntagares trygghet och det gör att vi ställer ett antal krav på dig. Bland annat beviljar vi endast lån till myndiga personer som har ett god, fastställd betalningsförmåga. Du som skickar in en låneansökan ska ha ett svenskt mobilnummer, ett svenskt bankkonto samt ha deklarerad inkomst i Sverige under de senaste två åren. Du bör även ha en mailadress registrerad.

Andra villkor som finns är att du som lånar inte har aktiva ärenden hos Kronofogden eller ett lån som du inte betalat tillbaka här hos oss på Smspengar. Om du har en lägre inkomst än den vi bedömer vara tillräcklig för ditt önskade belopp kan det hända att vi antingen avslår lånet eller beviljar en nedjusterad summa. Detta kommer i det senare fallet alltid upp som ett förslag på din skärm, det är sedan upp till dig hur du vill gå tillväga och vad för alternativ du väljer. Även om våra lån är på mindre belopp är det alltid ett åtagande att låna pengar, vi vill att hela låneprocessen ska vara så trygg som möjligt.

Du blir beviljad ditt lån och får in dina pengar på ditt valda konto om du uppfyller våra krav och villkor. Beloppet betalas ut snabbt.

Låna pengar smidigt och diskret

Ditt lån är din sak och hela processen hos oss handlar om att ta tillvara på din anonymitet. Alla våra tjänster är krypterade på hög nivå och din ansökan är alltid under sekretess.

Du kan ansöka om lån under alla dygnets timmar och i veckans alla dagar. Pengarna överförs dock endast under kundtjänstens öppna timmar på vardagar mellan klockan 8:00 och 18:00.

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade