Låna pengar

Smslån » Låna pengar

Låna pengar hos Smspengar

Gör en gratis ansökan om ett lån!

Låna pengar här

Tre enkla steg för att få lån

 

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Att låna pengar på Smspengar är en trygg och flexibel process. Vi erbjuder dig säkra lånealternativ med direkt utbetalning till ditt konto utan UC. Det allra smartaste sättet att låna pengar på är att fylla i ett låneformulär och ansöka här på webben. Det du behöver göra är att identifiera dig och kryssa i några alternativ i din ansökan. Du får direkt besked huruvida du blivit beviljad ditt önskade belopp eller inte. Ansök om lån hos oss redan nu!

Smart att låna pengar hos Smspengar

Med lång erfarenhet har vi på Smspengar kunskapen som ger dig både snabba och förmånliga lån. Efter tio år i lånebranschen har vi släppt taget om krångliga formulär och vet vikten av diskreta lån som du ansöker om gratis direkt på nätet. Du behöver med andra ord inte oroa dig för brev med villkor att fylla i hemma. Din låneansökan gör du på din skärm utan att tryggheten eller kvaliteten läggs åt sidan. Beskedet om du blivit beviljad lånet eller inte får du sedan som meddelande online. Fler av fördelarna med att välja Smspengar som långivare:

• Anonymitet är a och o. Ingen utom du ser eller vet att du tagit ett lån hos oss.
• Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid och du har även möjlighet att delbetala lånet du tar i tre delar.
• Du kan låna pengar i belopp upp till 12 000 kronor.
• Alla lån vi erbjuder har givetvis tillstånd från Finansinspektionen.

Låna pengar här

 

Kraven vi ställer på dig

För att du ska få låna pengar hos oss på Smspengar genomgår alltid din ansökan en granskning av en kunnig handläggare. Vi värnar om alla våra låntagares trygghet och det gör att vi ställer ett antal krav på dig. Bland annat beviljar vi endast lån till myndiga personer som har ett god, fastställd betalningsförmåga. Du som skickar in en låneansökan ska ha ett svenskt mobilnummer, ett svenskt bankkonto samt ha deklarerad inkomst i Sverige under de senaste två åren. Du bör även ha en mailadress registrerad.

Andra villkor som finns är att du som lånar inte har aktiva ärenden hos Kronofogden eller ett lån som du inte betalat tillbaka här hos oss på Smspengar. Om du har en lägre inkomst än den vi bedömer vara tillräcklig för ditt önskade belopp kan det hända att vi antingen avslår lånet eller beviljar en nedjusterad summa. Detta kommer i det senare fallet alltid upp som ett förslag på din skärm, det är sedan upp till dig hur du vill gå tillväga och vad för alternativ du väljer. Även om våra lån är på mindre belopp är det alltid ett åtagande att låna pengar, vi vill att hela låneprocessen ska vara så trygg som möjligt.

Du blir beviljad ditt lån och får in dina pengar på ditt valda konto om du uppfyller våra krav och villkor. Beloppet betalas ut snabbt.

Låna pengar smidigt och diskret

Ditt lån är din sak och hela processen hos oss handlar om att ta tillvara på din anonymitet. Alla våra tjänster är krypterade på hög nivå och din ansökan är alltid under sekretess.

Du kan ansöka om lån under alla dygnets timmar och i veckans alla dagar. Pengarna överförs dock endast under kundtjänstens öppna timmar på vardagar mellan klockan 8:00 och 18:00.


Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade