Låna mer och längre | Smspengar

Låna mer och längre

7 September, 2014

Smslån » Nyheter » Låna mer och längre

Har nyheten om att vi på Smspengar nu erbjuder större smslån och längre avbetalningstid nått dig?

Det var i juni i år som vi ändrade våra smslån och gjorde dem mer flexibla. Förändringen innebär att vi har gått från att erbjuda 5000 kronor på 30 dagar till att istället kunna erbjuda upp till 10 000 kronor i upp till 90 dagar!

En av de största fördelarna med detta för dig som kund är att du kan välja en längre återbetalningstid på ditt lån på både stora och små lån. Att själv kunna vara med och styra när lånet ska betalas tillbaka är någonting som gör att du lättare kan se till att ha pengar när skulden ska hanteras. En längre återbetalningstid gör också att du har möjlighet att delbetala på lånet istället för att betala av allting på en och samma gång. Det är någonting som kan göra det mycket lättare för dig att kund att hålla kontroll på din ekonomi, om det är så att det är svårt att få ihop pengar till att betala av hela lånet. När vi informerade om den nya lanseringen förtydligade vi det här med avbetalningstillfällen som följer:

I och med att återbetalningstiden har ökat så gör du delbetalningar på ditt lån istället för att betala hela beloppet efter löptiden. Om du lånar på 30 dagar ska lånet och räntan betalas tillbaka inom 30 dagar. Om du istället lånar på 60 dagar så ska halva räntan och halva lånet betalas tillbaka efter 30 dagar och den sista halvan efter 60 dagar. Om du nu lånar i 90 dagar så betalar du istället en tredje del av totala beloppet tre gånger med 30 dagars mellanrum.

Läs gärna också mer om detta under information om våra nya priser här. Som alltid är du välkommen att kontakta oss ifall du har frågor kring lån eller tjänster som vi erbjuder.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade