Låna mer och längre

7 September, 2014

Smslån » Nyheter » Låna mer och längre

Har nyheten om att vi på Smspengar nu erbjuder större smslån och längre avbetalningstid nått dig?

Det var i juni i år som vi ändrade våra smslån och gjorde dem mer flexibla. Förändringen innebär att vi har gått från att erbjuda 5000 kronor på 30 dagar till att istället kunna erbjuda upp till 10 000 kronor i upp till 90 dagar!

En av de största fördelarna med detta för dig som kund är att du kan välja en längre återbetalningstid på ditt lån på både stora och små lån. Att själv kunna vara med och styra när lånet ska betalas tillbaka är någonting som gör att du lättare kan se till att ha pengar när skulden ska hanteras. En längre återbetalningstid gör också att du har möjlighet att delbetala på lånet istället för att betala av allting på en och samma gång. Det är någonting som kan göra det mycket lättare för dig att kund att hålla kontroll på din ekonomi, om det är så att det är svårt att få ihop pengar till att betala av hela lånet. När vi informerade om den nya lanseringen förtydligade vi det här med avbetalningstillfällen som följer:

I och med att återbetalningstiden har ökat så gör du delbetalningar på ditt lån istället för att betala hela beloppet efter löptiden. Om du lånar på 30 dagar ska lånet och räntan betalas tillbaka inom 30 dagar. Om du istället lånar på 60 dagar så ska halva räntan och halva lånet betalas tillbaka efter 30 dagar och den sista halvan efter 60 dagar. Om du nu lånar i 90 dagar så betalar du istället en tredje del av totala beloppet tre gånger med 30 dagars mellanrum.

Läs gärna också mer om detta under information om våra nya priser här. Som alltid är du välkommen att kontakta oss ifall du har frågor kring lån eller tjänster som vi erbjuder.

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juli

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade