Låna 20 000 kr

Smslån » Låna 20 000 kr

Ett lån med vår flexibla kontokredit är som att använda ett kreditkort – fast i din mobil. 

När du ansöker om en onlinekredit på 20 000 kr bestämmer du själv hur mycket du ska göra uttag på, och hur mycket du ska betala varje månad efter ditt lån. Det är med andra ord ett väldigt flexibelt lån du ansöker om här. 

Låna 20 000 kr till det du vill

Vad behöver du låna pengar till? Det är bara du själv som bestämmer ändamålet med ditt kreditlån hos oss på Smspengar. Vi ställer inga frågor, och begär heller ingen UC. Använd ditt beviljade kreditutrymme på det sätt du själv vill och betala endast ränta på den summa du faktiskt utnyttjat. För att kunna godkänna ett lån utan säkerhet är vi dock noga med att du som ansöker om lånet uppfyller våra krav – vilka finns uppställda för både din och vår säkerhet. Ett tryggt lån kommer alltid med villkor. 

Ansök om lån närsomhelst

Du kan göra en ansökan om att låna 20 000 kr när som helst under veckan, vilket timme på dygnet som helst. När du slutfört ansökningen får du omgående ett preliminärt lånebeslut, under öppettiderna helgfria vardagar mellan kl 8–18. 

Så fort lånet blivit godkänt betalas ditt första uttag ut till ditt bankkonto. Du kan nu börja använda pengarna till det du själv vill. 

Låna 20 000 kr

Hög säkerhet på Smspengar

Allt sker anonymt för utomstående och vi håller din identitet för oss själva. Ingen som inte är du kan få tillgång till dina uppgifter i våra säkra och krypterade system 

Hur snabbt ska du betala tillbaka?

Det smarta med ett kreditkonto är att du själv bestämmer när och hur du ska använda det. Du behöver till exempel inte använda hela summan på 20 000 kr – trots att du har det det som kreditlimit. Du använder bara det du behöver. 

Ränta på belopp du tagit ut

Kostnaden för att använda krediten är en månadsränta på 3,275%, vilket debiteras på de uttag du gör. Sedan finns även en uppläggningsavgift och en uttagsavgift, liksom en 

aviavgift. 

Inga dolda kostnader

Det finns inga dolda avgifter utan du betalar räntan på det belopp du använt och de avgifter som medkommer. Du kan dessutom välja att betala av hela skulden direkt – eller betala av lånet med lägsta belopp varje månad. För varje månad du betalar av på din skuld så minskar din räntekostad, och totalkostnaden givetvis. 

När du vill avsluta krediten

Om du vill avsluta krediten kan du likt ovan beskrivet, välja att betala av hela skulden på en gång. Du kan dessutom säga upp avtalet inom 14 dagar, som en del av ångerrätten. Ett enskilt uttag kan dock inte avbrytas. Betalningen sker inom 30 dagar efter uppsägningen.

Rätt till ränteavdrag på skatten

Bra att veta är att all den ränta du betalar in för din kredit på 20 000 kr – rapporterar vi varje år till Skatteverket. Det möjliggör att du kan få tillbaka hela 30% av din räntekostnad vid skatteåterbäringen. 

 

Ett räkneexempel är som följer: 

  • Du har tagit ett lån på 20 000 kr
  • Du har betalat av lånet på ett år
  • Ränta på detta är totalt 6 878 kr

Med skatteavdraget får du tillbaka upp till 2 065 kr

Låna 20 000 kr

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade