Låna 10 000 kr - | Smspengar

Låna 10 000 kr

Smslån » Låna 10 000 kr

Ansök om ett lån online!

Tre enkla steg för att få lån

 

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Låna 10 000 kr redan idag här hos oss på Smspengar! Ett mindre lån är enkelt att få beviljat, det gäller bara att göra en korrekt ansökan online. Ansök utan kostnad och få dina pengar utbetalade på ditt konto snabbt och smidigt.

Vår lånetjänst är säker och anonym. Du väljer beloppet du vill låna och identifierar dig. När låneansökan granskats och blivit godkänd utbetalas pengarna till ditt registrerade konto. Smspengar betalar ut pengar under bankdagar och utan fördröjning till banker som vi för närvarande stödjer.

 

När lånet på 10 000 kr utbetalats skickas en faktura hem till dig med post eller via mail. Du väljer själv vad för sätt du vill ha fakturan på. Fakturan kommer ifrån Arvato Finans och du kan se vem som är avsändaren. Väljer du att få den per e-post är du mer anonym. Anonymitet och sekretess är A och O för oss på Smspengar, du kan känna dig säker på att vi aldrig lämnar ut några personliga uppgifter och alltid behandlar känslig information varsamt.

Vad krävs för att låna 10 000 kr hos Smspengar?

När du ansöker om att låna 10 000 kr hos Smspengar väljer du själv om du fyller i ansökningsformuläret via dator eller smartphone. Sajten är responsiv och fungerar precis lika bra oavsett hur du når den. Men för att få låna ställer vi ett antal krav på dig som låntagare, dessa är bland annat följande:

Du måste ha svenskt bankkonto
En egen e-postadress samt ett svenskt mobilnummer
Du ska ha en i Sverige deklarerad inkomst från två år tillbaka
Du ska klara av att leva på summan du har kvar i månaden, efter att du betalat av på lånet
Du får inte ha några betalningsanmärkningar

Med andra ord vill vi att det ska vara så tryggt som möjligt för dig att ta ett lån hos oss. Du som ansöker ska vara skuldfri hos Kronofogden, och du får heller inte ha aktiva ärenden hos samma myndighet. När vi granskar din låneansökan tittar vi på hur mycket du har kvar på i månaden, efter att du betalat av på lånet.

Ett lån med tydliga villkor

Våra lån har tydliga villkor för att göra hela låneprocessen enkel och säker för dig att använda. Vi presenterar alla priser i hela kronor och informerar om hur du som låntagare kan få tillbaka 30 procent av räntan när du deklarerar med hjälp av ränteavdraget. Vi visar även varför du inte kan få godkänt på en låneansökan, om du inte har en tillräcklig inkomst eller inte uppfyller de ovan nämnda premisserna för att låna pengar hos oss.

Detta kan ge avslag på din låneansökan

Något vi alltid tittar på är den kreditvärdighet våra låntagare har när de ansöker om att låna 10 000 kr. Det ska vara tryggt att ta lån hos oss och därför vill vi också förhindra skuldsättning eller andra svåra ekonomiska situationer. Vi följer Konsumentverkets riktlinjer för kreditbedömning och bedömning av återbetalningsförmåga.

Det kan vara så att du redan har ett lån hos oss på Smspengar. I det läget kommer vi avslå din ansökan just för att du redan är aktiv som låntagare. Vår policy är att du som kund hos oss endast får ha ett lån i taget. När du betalat av ditt lån kan du ansöka om ett nytt. Det kan ta upp till tre dagar för ett färdigbetalt lån att registreras som återbetalt.

Om vi inte anser att det är säkert för dig att ta ett lån i dagsläget kommer vi avslå din ansökan. Det betyder inte att du i framtiden kommer ha svårt att få ett lån hos oss, om förutsättningar ändras kommer även vår bedömning göra det.


 


Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade