Låna 10 000 kr

Start » Låna 10 000 kr

Ansök om ett lån online!

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Låna 10 000 kr redan idag här hos oss på Smspengar! Ett mindre lån är enkelt att få beviljat, det gäller bara att göra en korrekt ansökan online. Ansök utan kostnad och få dina pengar utbetalade på ditt konto snabbt och smidigt.

Vår lånetjänst är säker och anonym. Du väljer beloppet du vill låna och identifierar dig. När låneansökan granskats och blivit godkänd utbetalas pengarna till ditt registrerade konto. Smspengar betalar ut pengar under bankdagar och utan fördröjning till banker som Nordea, Danske Bank samt Handelsbanken.

 

När lånet på 10 000 kr utbetalats skickas en faktura hem till dig med post eller via mail. Du väljer själv vad för sätt du vill ha fakturan på. Självklart är kuvertet diskret och det går inte att utläsa vem som är avsändare. Anonymitet och sekretess är A och O för oss på Smspengar, du kan känna dig säker på att vi aldrig lämnar ut några personliga uppgifter och alltid behandlar känslig information varsamt.

Vad krävs för att låna 10 000 kr hos Smspengar?

När du ansöker om att låna 10 000 kr hos Smspengar väljer du själv om du fyller i ansökningsformuläret via dator eller smartphone. Sajten är responsiv och fungerar precis lika bra oavsett hur du når den. Men för att få låna ställer vi ett antal krav på dig som låntagare, dessa är bland annat följande:

Du måste ha svenskt bankkonto
En egen e-postadress samt ett svenskt mobilnummer
Du ska ha en i Sverige deklarerad inkomst från två år tillbaka
Du ska klara av att leva på summan du har kvar i månaden, efter att du betalat av på lånet

Med andra ord vill vi att det ska vara så tryggt som möjligt för dig att ta ett lån hos oss. Du som ansöker ska vara skuldfri hos Kronofogden, och du får heller inte ha aktiva ärenden hos samma myndighet. Ifall du har liggande betalningsanmärkningar ökar kravet på din inkomst eftersom det påverkar din ekonomi. När vi granskar din låneansökan tittar vi på hur mycket du har kvar på i månaden, efter att du betalat av på lånet.

Ett lån med tydliga villkor

 

Våra lån har tydliga villkor för att göra hela låneprocessen enkel och säker för dig att använda. Vi presenterar alla priser i hela kronor och informerar om hur du som låntagare kan få tillbaka 30 procent av räntan när du deklarerar med hjälp av ränteavdraget. Vi visar även varför du inte kan få godkänt på en låneansökan, om du inte har en tillräcklig inkomst eller inte uppfyller de ovan nämnda premisserna för att låna pengar hos oss.

 

Detta kan ge avslag på din låneansökan

 

Något vi alltid tittar på är den kreditvärdighet våra låntagare har när de ansöker om att låna 10 000 kr. Det ska vara tryggt att ta lån hos oss och därför vill vi också förhindra skuldsättning eller andra svåra ekonomiska situationer. Vi följer Konsumentverkets riktlinjer för kreditbedömning och bedömning av återbetalningsförmåga.

Det kan vara så att du redan har ett lån hos oss på Smspengar. I det läget kommer vi avslå din ansökan just för att du redan är aktiv som låntagare. Vår policy är att du som kund hos oss endast får ha ett lån i taget. När du betalat av ditt lån kan du ansöka om ett nytt. Det kan ta upp till tre dagar för ett färdigbetalt lån att registreras som återbetalt.

Om vi inte anser att det är säkert för dig att ta ett lån i dagsläget kommer vi avslå din ansökan. Det betyder inte att du i framtiden kommer ha svårt att få ett lån hos oss, om förutsättningar ändras kommer även vår bedömning göra det.

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade