Lämna gärna en kommentar - | Smspengar

Lämna gärna en kommentar

31 March, 2015

Smslån » Nyheter » Lämna gärna en kommentar

Du vet väl att du kan läsa omdömen som skrivits på Trustpilot om oss på Smspengar? Du har även möjlighet att se några av omdömena på vår startsida.
I dagsläget kan vi nämligen stoltsera med att vi har lyckats att få hela 9,1 i snittbetyg – vilket tagit oss upp till plats tre i Trustpilots 20-i-topp-lista över smslånegivare. Vårt slutgiltiga mål är självklart att nå upp till högsta betyg, men för att vi ska lyckas med det behöver vi er hjälp.

Vi på Smspengar värderar din feedback och under året som gått har vi genomfört en del förändringar och förbättringar – just tack vare alla omdömen och kommentarer. Vi har, som tidigare nämnt, bland annat lanserat både bekräftelsebrev och öppnat upp möjligheten för alla kunder att låna större belopp under längre avbetalningstid då detta är något som har efterfrågats. Likaså har vi kontinuerligt arbetat med att förbättra vår hemsida för att göra den mer tillgänglig och lättnavigerad genom att bland annat lansera en ny startsida och göra oss tillgängliga i en mobilanpassad version. Detta gör att du kan besöka oss på Smspengar både från din dator, mobil och surfplatta utan att din upplevelse försämras eller försvåras.

Vår vision är att alla våra kunder ska vara de nöjdaste kunderna på marknaden och vi uppskattar alla former av feedback. Dela därför gärna med dig av din upplevelse av oss hos Trustpilot.com.

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade