Kreditlån

Smslån » Kreditlån

Så ansöker du om kreditlån

Gör en gratis ansökan om ett förmånligt kreditlån på Smspengar!

Ansök om upp till 12 000 kr

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Här på Smspengar kan du flexibelt och tryggt ansöka om ett kreditlån på upp till 12 000 kronor. Med direktutbetalning till både Nordea och Handelsbanken får du fort dina pengar på kontot. Du gör en ansökan om lån här på vår sajt, och det enda du behöver göra är att identifiera dig och fylla i ett kort formulär. Vi ger dig besked direkt om du blivit beviljad lånet eller inte. Gör din ansökan här redan idag!

Fördelar med att ta kreditlån hos Smspengar

Med över tio år i branschen vet vi på Smspengar vad som verkligen gör ett snabbt kreditlån förmånligt. Vi erbjuder dig lån som är trygga och gratis att ansöka om. Glöm krångliga formulär eller brev som kommer hem i brevlådan med villkor. Hos oss går det fort utan att det tummas på kvalitet eller trygghet. Du gör en ansökan och får besked direkt på din skärm om lånet blivit beviljat eller inte. Andra fördelar med våra lånetjänster på Smspengar är dessa:

• Ingen ser eller vet att du tagit ett lån hos oss om de inte har tillgång till ditt bankkonto eller din e-post.
• Du kan delbetala lånet du tar på upp till tre tillfällen och har när som helst möjlighet att lösa ditt lån i förtid.
• Du kan låna upp till 12 000 kronor och få besked direkt.
• Alla våra tjänster har tillstånd från Finansinspektionen och är under tillsyn av Konsumentverket.

Ett tryggt lån

För att ta ett kreditlån på Smspengar genomgår din ansökan en granskning av en handläggare. Vi ställer ett antal krav på dig som låntagare, detta för att värna om din trygghet. Vi beviljar endast lån till myndiga personer med svenskt bankkonto och svenskt deklarerad inkomst.

Andra krav vi ställer på dig som låntagare:

• Vi tittar på din återbetalningsförmåga och fastställer om den är god eller inte.
• Vi samlar in nuvarande ekonomiska förutsättningar för att bedöma din kreditvärdighet.
• Vi förbehåller oss rätten att justera ner det önskade lånebeloppet om du inte har betalningsförmågan för att bli beviljad det belopp du ansökt om.
• Om du har betalningsanmärkningar ökar andra krav på din ekonomi för att få lånet beviljat.
• Du får inte ha ett aktivt ärende hos Kronofogden, som skuldsanering, skuldsaldo eller aktuella betalningsförelägganden.
• Dina inkomster måste täcka dina löpande utgifter och återbetalningen av lånet.

Då är lån ett bra alternativ

Det finns tillfällen då ett snabbt lån är guld värt. Likaså finns det situationer då du bör avstå från att låna. Ett kreditlån hos Smspengar är ett alternativ när du drabbas av oförutsedda och plötsliga kostnader eller då du behöver pengar tillfälligt. Det kan även vara ett val när du behöver handpenning för att slutföra en affär eller bara låna ett mindre belopp och få pengarna direkt. Det bästa är att du vet om att du kan betala tillbaka i tid utan att hamna i en ohållbar ekonomisk situation.

Du bör likaledes avstå från att låna pengar för att betala av andra lån eller endast för att konsumera. Vi på Smspengar värnar om din trygghet och vill alltid med säkerhet veta att du som lånar kan betala tillbaka pengarna.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade