Ett kreditinstitut att lita på

Smslån » Ett kreditinstitut att lita på

Ansök om kredit online redan idag!

Som ett kreditkort – fast på nätet

Att använda ett kreditkort gör vardagen betydligt lättare för många. Nu finns samma typ av kredit hos oss på Smspengar, men online på ett kreditkonto. Flexibelt och tryggt att använda med en kreditlimit på upp till 30 000 kronor. Det allra bästa är att du använder ditt kreditutrymme hur du vill och betalar ränta endast för den summa du faktiskt tagit ut. Flexibelt och smart med andra ord, särskilt vid oförutsedda utgifter, tillfälliga behov eller då du vet att du utan problem kan betala tillbaka i tid.

Att ansöka om en kredit hos oss är lätt och processen tar bara några minuter. Det du bör göra är att fylla i de uppgifter som vi kräver samt styrka din identitet med elektronisk identifikation i form av BankID. Du får snabbt besked om du blivit beviljad din kredit eller inte. Du väljer sedan hur mycket av kreditutrymmet du vill använda. Låna pengar på ett smidigt och tryggt sätt här på Smspengar – ett kreditinstitut att räkna med.

Ett tryggt kreditinstitut ställer krav på sina låntagare


För oss är det viktigt att du som kund inte hamnar i skuld genom att låna pengar hos oss. Du ska ha en trygg ekonomi och kunna betala tillbaka det du lånar utan att bli helt barskrapad. För att säkra din trygghet har vi satt upp ett antal krav på dig som låntagare. Dessa är kortfattat som följer:

  • Du som ansöker är myndig och svensk medborgare
  • Du har en fast månadsinkomst och har deklarerad inkomst från de senaste två åren
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste fem åren
  • Du får inte ha aktiva ärenden hos Kronofogden, som skuldsanering, skuldsaldo, aktuella eller bestridda betalningsförelägganden
  • Du bör ha en e-postadress, ett mobilnummer samt ett svenskt bankkonto

Vi beviljar dig det högsta kreditutrymmet som din ekonomi klarar av. Du väljer ditt första uttagsbelopp när du ansöker och sedan sker en kreditvärdering för just detta belopp. Utifrån detta bestäms det om summan är fungerande i din nuvarande ekonomiska situation. Om du inte klarar detta rent ekonomiskt kommer du heller inte bli beviljad krediten. Vi accepterar mindre betalningsanmärkningar på korttidslån men detta ökar också kraven på din övriga ekonomi.

När du visat för oss att du kan betala tillbaka det minsta beloppet på din kredit i månaden kommer du kunna utnyttja hela din beviljade kreditlimit. Dessa säkerhetsåtgärder finns till för din skull och handlar om att du inte ska hamna i ekonomiska bekymmer utan känna dig trygg som låntagare hos oss.

Så går det till


Du ansöker lätt om ett kreditkonto hos oss. Det enda som krävs är att du fyller i ett antal uppgifter om dig själv i vårt webbformulär. Innan vi beviljar din ansökan krävs det som nämnt ovan att du identifierar dig genom att logga in med BankID. Du kan sedan använda det utrymme du blivit beviljad hur du vill och betalar endast ränta på den summa som du har utnyttjat.

Du kan göra en ansökan om kredit hos oss när som helst på dygnet och vilken dag du vill. När ansökan är inskickad får du ett preliminärt lånebeslut under de timmar när vi har öppet, helgfria dagar från 8 till 18. Vi betalar ut ditt första uttag till det valda bankontot så fort din ansökan blivit godkänd. Vi beviljar endast kredit till den som är bedömd som kreditvärdig. Mer om detta kan du bland annat läsa om här i våra FAQ.

Kreditinstitutet som gör det enkelt för dig

 

Ta ett flexibelt snabblån redan idag genom att smidigt fylla i ett av våra webbformulär. Du kan betala av hela kreditskulden när du vill och sedan använda krediten när du önskar det igen. Det är inte svårare än så!


Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade