Kredit på nätet hos Smspengar

Start » Kredit på nätet hos Smspengar

Ansök om kreditkonto online redan nu!

Betala endast ränta på den summa du använder

Ett fördelaktigt kreditkonto kan verkligen underlätta i vardagen för de allra flesta. Inte minst när det kommer till tillfälliga behov av pengar eller vid oförutsedda utgifter som du vet att du kommer kunna betala tillbaka i tid.

Det bästa med vår kredit här på Smspengar är förmodligen att du endast använder det kreditutrymme du vill och betalar sedan ränta bara för den summa du brukat. Du kan även betala av din skuld när du vill, och sedan fortsätta använda krediten om du så önskar. Med smidighet och flexibilitet som ledord är vi ett kreditinstitut att räkna med. Använd en kreditlimit på upp till 30 000 kronor och låna pengar på ett tryggt men framförallt enkelt sätt.

Våra krav finns för din säkerhets skull


Trygga låntagare är en viktig del i vårt jobb. Det är viktigt för oss att du som lånar pengar i form av kredit eller smålån inte hamnar i skuld utan alltid har pengar kvar att leva på i månaden. Det krävs att du har en stabil ekonomi med fast månadslön och inte har vare sig skuldsaldo, betalningsanmärkningar eller aktiva ärenden hos Kronofogden. För att du ska vara så säker som möjligt i ditt låntagare har vi ett antal fler krav som vi ställer på alla och bedömer innan vi beviljar någon form av lån. Dessa är i korthet följande:

  • Du är myndig
  • Du har en fast månadsinkomst
  • Du har deklarerad inkomst från de senaste två åren
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste fem åren och är svensk medborgare
  • Du får inte ha aktiva ärenden hos Kronofogden, som skuldsanering, skuldsaldo, aktuella eller bestridda betalningsförelägganden
  • Du har en e-postadress, ett mobilnummer samt ett svenskt bankkonto

Om du inte klarar av att möta våra krav i dagsläget kanske du kan göra det längre fram när du har en mer stabil ekonomi. Att förstå är att våra villkor är satta för att hålla dig som potentiell kund trygg och skuldfri under hela låneprocessen.

Så går det till


Det är en trygg process att ansöka om ett kreditkonto hos oss på Smspengar. Det du behöver är att uppfylla kraven som står uppradade ovan, men du behöver även identifiera dig elektroniskt via BankID eller genom att du loggar in på din bank, som i sin tur bekräftar din identitet. I vissa fall kan du även skicka in dina handlingar till oss via papperskopior för att vi ska kunna identifiera dig som person. Detta säkerhetsåtagande handlar om att ingen ska kunna använda sig av ditt namn och ta pengar som försätter dig i en svår situation. Att pengarna kommer till rätt person är ett stort steg mot en säker låneprocess.

Alla uppgifter vi tar emot från dig via webbformuläret är hemligstämplade och under vida sekretess. Ingen obehörig kommer åt dina personliga uppgifter och därmed vet heller ingen annan utom du om att du ansökt om ett lån eller kredit hos oss. Vi meddelar dig via din mail hur det står till med din kredit och huruvida du blivit beviljad ett kreditkonto eller inte.

När du fått ditt första uttag kan du spendera din kredit hur du vill och du betalar endast ränta för den summa du fått utbetalad. Smart och tryggt. Ansök om kredit här på Smspengar redan idag!

© Smspengar 2007 -2019 Alla rättigheter reserverade