Konsumtionslån – Vad är ett konsumtionslån?

Smslån » Konsumtionslån – Vad är ett konsumtionslån?

Ansök om konsumtionslån här!

Konsumtionslån hos Smspengar

Gör en enkel ansökan om konsumtionslån

Ett lån utan säkerhet kallas bland annat för konsumtionslån. Ett sådant kan du ansöka om direkt här hos oss på Smspengar. Att låna pengar till konsumtion kan innebära massor av olika saker. Kanske är det en renovering på gång, av kök, badrum eller uterum? Det kan även vara inköp av tvätt- eller diskmaskin, förverkligande av drömresan eller en helt ny garderob som står på agendan. Vad du än behöver dina pengar till kan du tryggt och säkert göra en ansökan om konsumtionslån här, online och direkt på hemsidan.

Innan du tar ett lån är det viktigt att du räknar på det. Har din ekonomi styrkan att klara av månadskostnaderna det innebär? Som tur är får du hjälp av oss med en kalkyl och vi granskar alla ansökningar noga innan beviljande. Ta ett tryggt och tillförlitligt lån med oss på Smspengar redan idag.

Ett lån för dina drömmar

Alla har vi en dröm att realisera eller ett mål vi vill nå – vad är dina visioner om framtiden? Vi på Smspengar vill att du ska vara trygg när du ansöker om ett lån hos oss och därför är all information du lämnar oss helt krypterad och givetvis under sekretess. Med det sagt är du fri att ansöka om det där lånet som kanske gör att du kan genomföra din resa, köpa det du behöver eller längtar efter. Utan att någon annan än du själv får reda på det. Integritet och trygghet är givet från första början.

Med trygghet är det även så att du som ansöker om ett lån måste uppfylla ett antal kriterier för att lånet ska bli godkänt. Vi godkänner inte lån till personer som har betalningsanmärkningar, skulder eller aktiva ärenden hos Kronofogden. Ingen ska bli skuldsatt som kund hos oss och vi genomför alltid noggrann granskning av din ekonomiska situation i sin helhet innan vi tar ett beslut. Ett lån som betalas ut till en person med höga skulder är i vår mening inte ett tryggt lån. Våra krav och villkor finns med andra ord för att skydda dig och din ekonomi.

Våra krav för konsumtionslån

Förutom att du ska ha en pålitlig och stabil ekonomi, som vi nämner ovan, finns det ett antal andra krav som du bör uppnå före det att ett lån beviljas. Sammanfattningsvis är de följande:

  • Du ska vara myndig och svensk medborgare
  • Du har fast månadsinkomst och deklarerad inkomst de senaste två åren
  • Du är och ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste fem åren
  • Du har inga aktiva ärenden hos Kronofogden eller skuldsaldo
  • Du har e-postadress, ett mobilnummer samt ett svenskt bankkonto

Om du vet med dig att din inte kommer kunna betala en faktura i tid är det viktigt att du kontaktar oss via vår kundtjänst. Då kan vi tillsammans hitta en lösning på din situation.

Ansök om kredit

Låna till det du vill hos Smspengar

Vi ställer inga detaljerade frågor om vad pengarna du lånat har för ändamål. Låna till det du själv uppfattar som viktigt och rätt för dig. Vare sig det handlar om att förverkliga en dröm eller bara köpa en ny tvättmaskin finns våra konsumtionslån här för dig att ansöka om. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök om kredit

Villkor: Smspengar är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Smspengar krävs det att du har fyllt 18 år, är svensk medborgare och blir godkänd enligt den kreditprövning Smspengar tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, regleras inte månadsfakturan vid nästa amorteringstillfälle kan kredit komma att sägas upp. Vid uppsägning har du 30 dagar på dig att lösa din skuld, om du ej löser din skuld skickas ärendet till inkasso och ytterligare 180 SEK debiteras som inkassoavgift. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdemyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande högkostnadskredit utan fast löptid - Min. Återbetalning 4 månader - Max. Återbetalning 91 månader – Max. effektiv årsränta 77,75 %. Max. nominell årsränta 39,3 %. Exempel: Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73%. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade