Introduktionsrabatt | Smspengar

Introduktionsrabatt

19 August, 2014

Smslån » Nyheter » Introduktionsrabatt

Du vet väl om att du som lånar pengar av oss för första gången får en introduktionsrabatt på upp till 64%?

Det innebär att du med rabatten betalar 45 kronor i ränta för ett lån på 500 kronor istället för 125 kronor. När du lånar 1000 kronor betalar du 200 kronor (ordinarie ränta 280) och om lånet är på 2000 kronor betalar du endast 380 kronor (ordinarie 430 kronor). Introduktionsrabatten kan du läsa mer om i denna nyhet, och samtliga priser för lån hittar du här.

Fler anledningar att välja Smspengar

Introduktionsrabatten är endast en av många bra anledningar till att välja Smspengar som låneleverantör. En annan anledning till att välja oss är att du också får tillbaka pengar på skatten. Vår ränta är nämligen avdragsgillt vilket innebär att du kan du dra av 30 % av kostnaden för lånet när du skickar in dina deklarationsuppgifter. Mer information om hur du gör med avdrag kan du läsa om på Skatteverkets hemsida. Utöver introduktionsrabatten och de faktum att du kan få tillbaka pengar på skatten är en av våra bästa egenskaper som långivare att vi är diskreta. Du behöver aldrig oroa dig över att din lån ska synas, utan vi hanterar kreditupplysningen (vilket är vanligtvis vad som gör att ditt lån syns) utan att använda oss av UC.

Vi på Smspengar hoppas att du väljer oss ifall du har ett behov av att låna pengar. Är du minsta tveksam över vår verksamhet, eller har några frågor kring hur det fungerar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ha bästa möjliga service, så att du som kund är nöjd och återkommer när behov uppstår.

 

 

© Smspengar 2007 - 2022 Alla rättigheter reserverade