Introduktionsrabatt

19 August, 2014

Smslån » Nyheter » Introduktionsrabatt

Du vet väl om att du som lånar pengar av oss för första gången får en introduktionsrabatt på upp till 64%?

Det innebär att du med rabatten betalar 45 kronor i ränta för ett lån på 500 kronor istället för 125 kronor. När du lånar 1000 kronor betalar du 200 kronor (ordinarie ränta 280) och om lånet är på 2000 kronor betalar du endast 380 kronor (ordinarie 430 kronor). Introduktionsrabatten kan du läsa mer om i denna nyhet, och samtliga priser för lån hittar du här.

Fler anledningar att välja Smspengar

Introduktionsrabatten är endast en av många bra anledningar till att välja Smspengar som låneleverantör. En annan anledning till att välja oss är att du också får tillbaka pengar på skatten. Vår ränta är nämligen avdragsgillt vilket innebär att du kan du dra av 30 % av kostnaden för lånet när du skickar in dina deklarationsuppgifter. Mer information om hur du gör med avdrag kan du läsa om på Skatteverkets hemsida. Utöver introduktionsrabatten och de faktum att du kan få tillbaka pengar på skatten är en av våra bästa egenskaper som långivare att vi är diskreta. Du behöver aldrig oroa dig över att din lån ska synas, utan vi hanterar kreditupplysningen (vilket är vanligtvis vad som gör att ditt lån syns) utan att använda oss av UC.

Vi på Smspengar hoppas att du väljer oss ifall du har ett behov av att låna pengar. Är du minsta tveksam över vår verksamhet, eller har några frågor kring hur det fungerar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ha bästa möjliga service, så att du som kund är nöjd och återkommer när behov uppstår.

 

 

Flexibla smslån och kontokrediter upp till 30 000 kr när det är skralt i kassan!


  • Som ett kreditkort i din mobil
  • Besked direkt helt utan UC
  • Direktutbetalningar 24/7
  • Direktutbetalningar 24/7 *
  • Låna 1 000 - 30 000 kr
  • Flexibel återbetalning

* Gäller uttag från din kontokredit om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

* Gäller om du är beviljad en kredit (krediter beviljas under öppettider), har ett kreditutrymme att utnyttja och har en av de banker som stöds.

Lånebelopp

10 000 kr

Första förfallodatum

den 28:e Juni

Betala minst 700 kr/mån

Trygg och säker ansökan

Lånexempel (2024-01-16):
Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 725 kr (snitt 1 644 kr per månad). Effektiv årsränta: 71.05%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 44.00%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Avi/Månadsavgift: 45 kr. Lånexemplet förutsätter ett uttag med avgift, en uppläggningsavgift samt 12 avi/månadsavgifter.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

© Smspengar 2007 - 2024 Alla rättigheter reserverade